Aşağıdaki gibi logoları zemine nasıl uyduruyorlar? Ve buna benzerleri?
F Furkan EKMEN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 May 2010 Mesajlar 1,975 Tepkime puanı 40 20 Ağu 2012 #1 Aşağıdaki gibi logoları zemine nasıl uyduruyorlar? Ve buna benzerleri?
harunirgin ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 May 2008 Mesajlar 1,200 Tepkime puanı 25 21 Ağu 2012 #2 Araştırmanız gereken konu perspektif. Hemen her programın içinde bir perspektif aracı vardır. Bunlarla yukarıdakine benzer çalışmalar yapılabilir. perspektif - Türkiyenin Büyük Grafiker Topluluğu - Grafik Tasarım, Sanat - perspektif Etiketleri
Araştırmanız gereken konu perspektif. Hemen her programın içinde bir perspektif aracı vardır. Bunlarla yukarıdakine benzer çalışmalar yapılabilir. perspektif - Türkiyenin Büyük Grafiker Topluluğu - Grafik Tasarım, Sanat - perspektif Etiketleri
U ukayrak 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 48 Tepkime puanı 0 21 Ağu 2012 #3 Mock up denilen bir Photoshop plugin le yapiliyor... Ben de buradan bir arkadastan ögrenmistim... mock up diye aratirsaniz bulabilirsiniz... iyi calismalar...
Mock up denilen bir Photoshop plugin le yapiliyor... Ben de buradan bir arkadastan ögrenmistim... mock up diye aratirsaniz bulabilirsiniz... iyi calismalar...