Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu resimle aynı yapıda bi resim nasıl yaparım ?

mustafak90

🏅Acemi Tasarımcı🏅

aynı görsellikte bi resim nasıl yaparım ? lütfen yardımcı olursanız bi türlü bu nun detayını yakalıyamıyorum :(

Benzer konular

akifsarioglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok teşekkürler anlatırsan sevinirim deneyim üzerinde biraz oynama yaparak bişeler denerim :)

1- Önce bir kaç renkten oluşan bir arkaplan yapıyoruz, bunun için Gradient Tool kullanabilirsiniz, sol üstteki paletten renkleri ayarlayın.

l7g5.jpg

2-Sonra çizdiğimiz arkaplan üzerine farklı renklerde Ellipse Tool ile farklı şekiller çiziyoruz, ben elipsler çizdim siz ne çizersiniz bilemem :)

l7gg.png

3- Çizim işlemimiz bitti şimdi efekt uygulamaya geçelim ancak önce çizdiğimiz layerların hepsini seçip sağ tıklayıp Merge Layers yapıyoruz ve tüm layerları birleştiriyoruz.

l7gk.jpg

4- Şimdi ilk filtremizi Filter > Brush Strokes > Spatter olarak uyguluyoruz, bunu niye uyguladım bilmiyorum ama neyse :D

l7gr.jpg

5- Spatter uyguladıktan sonra Filter > Artistic > Plastic Warp uyguluyoruz

l7gv.jpg

6- Ve şimdi de Smudge Tool ile ortaya çıkan resmi tutup çekerek dağıtıyoruz.

l7h1.jpg

7- En son tekrar Filter > Artistic > Plastic Warp uyguluyoruz ve bitti :)

l7h4.jpg

Siz efektleri yada efektlerin değerleriyle oyanayaraf farklı sonuçlar çıkarabilirsiniz, benden bu kadar :)

mustafak90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1- Önce bir kaç renkten oluşan bir arkaplan yapıyoruz, bunun için Gradient Tool kullanabilirsiniz, sol üstteki paletten renkleri ayarlayın.

l7g5.jpg

2-Sonra çizdiğimiz arkaplan üzerine farklı renklerde Ellipse Tool ile farklı şekiller çiziyoruz, ben elipsler çizdim siz ne çizersiniz bilemem :)

l7gg.png

3- Çizim işlemimiz bitti şimdi efekt uygulamaya geçelim ancak önce çizdiğimiz layerların hepsini seçip sağ tıklayıp Merge Layers yapıyoruz ve tüm layerları birleştiriyoruz.

l7gk.jpg

4- Şimdi ilk filtremizi Filter > Brush Strokes > Spatter olarak uyguluyoruz, bunu niye uyguladım bilmiyorum ama neyse :D

l7gr.jpg

5- Spatter uyguladıktan sonra Filter > Artistic > Plastic Warp uyguluyoruz

l7gv.jpg

6- Ve şimdi de Smudge Tool ile ortaya çıkan resmi tutup çekerek dağıtıyoruz.

l7h1.jpg

7- En son tekrar Filter > Artistic > Plastic Warp uyguluyoruz ve bitti :)

l7h4.jpg

Siz efektleri yada efektlerin değerleriyle oyanayaraf farklı sonuçlar çıkarabilirsiniz, benden bu kadar :)

cok teşekkürler

Yakup Savran

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bnde denedm çalışmayı ama çokk acayp bşe çıktı yapamdm sanırm

mustafak90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bnde denedm çalışmayı ama çokk acayp bşe çıktı yapamdm sanırm

teşekkürler denemen yeter kardeşim cok sağolasın bende bir çalışma yaptım ama beyenemedim genede ona birazdaha yakın yalnız fakat farklı yoldan yaptım ama arakdaşın söğlediği plastik warp değil de kromu seçtim ardından renk ayarlarıyla oynuyarak tekrar mavi görüntüyü elde etmesini sağladım ve bazı yerlerinde rütuşlar yaparak bu resmi elde ettim

Son düzenleme:

Yakup Savran

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler denemen yeter kardeşim cok sağolasın bende bir çalışma yaptım ama beyenemedim genede ona birazdaha yakın yalnız fakat farklı yoldan yaptım ama arakdaşın söğlediği plastik warp değil de kromu seçtim ardından renk ayarlarıyla oynuyarak tekrar mavi görüntüyü elde etmesini sağladım ve bazı yerlerinde rütuşlar yaparak bu resmi elde ettim

benim yaptığım buna bile benzemedi :sweating: