Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar 1 Yıl Grafikde Çalışdım Gecen Ay İşden Cıkdım Biraz İşlerim Wardı Şimdi Yeniden Başlıcam Ama Birden Stres Basdı Nasıl Kurtulurum Bu Stres
Ne güzel bir iş bulmuşsun daha ne istiyorsun ki ? İş diye kıvranıp bulamayan da var. İşin bu tarafını da düşünsene güzel kardeşim. Daha başlamadan kuruntulara kapılıyorsun. Zihninde ne kadar olumsuz düşünce varsa hepsini at arkaya. Bu benim ilk işim düşüncesi ile hareket et. Eskiye çek bir sünger. Yeni işine adapte ol. Sadece daha önceden varsa eğer yaptığın hatalarını hatırla ve bi daha aynı hataları yapmamak adına ders çıkar. Gerisi kendiliğinden gelir.
işimi seviyorum ama soğutuyolar mesela bugün çok soğudum. daha işimde 5. günüm üni mezun olduktan snra ilk defa işe başladım ciddi anlamda kalıcı olarak ama gerçeken heran bırakabilirim işi. acayip soğutuyolar çok fesatlar var ((((( ne yapacağımı bilmiyorum....
Yahu iş ortamına ne bakıyorsun..Sen ilk önce kendine güven..Taviz verme..Elbetteki ayağını kaydırmaya çalışacaklar olacak..Serbest piyasa..her yer böyledir merak etme..
işimi seviyorum ama soğutuyolar mesela bugün çok soğudum. daha işimde 5. günüm üni mezun olduktan snra ilk defa işe başladım ciddi anlamda kalıcı olarak ama gerçeken heran bırakabilirim işi. acayip soğutuyolar çok fesatlar var ((((( ne yapacağımı bilmiyorum....