Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu tonlama için ne yapmalı?

Flöresan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Resimdeki renk tonu ışık ayarı vs. Çok hoşuma gitti ve fotoğrafımda kullanmak istiyorum. Bu efekt için ne yapmalıyım sizce? Ben tam tutturamadım da :smile:

p1f6m.jpg

sayyid

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hldr diye bir özellik var photoshopda biraz onu andırdı bana ama bu fotolar için birazda fotografçı iyi çekmiş olmalı , yoksa istediğin kadar uğraş ışığı ayarlıyayım derken başka yerleri mahvedersin eğer iyi photoshopcu değilsen...

Secret man

🏅Acemi Tasarımcı🏅
photoshop ile yapılmış bir görsel siyah bir bölge seçilip siyah beyaz efekt uygulanmış aynı zamanda Filter>Sharpen dan Canlandırma verilmiş
Yani buna benzer birşey uğraşmadım pek ama...

Önce

[url=https://bit.ly/c25MCx] [/URL]

Sonra

tarkan0009

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaş fotoğrafı photoshopta açtıktan sonra bacraund copy yani açtiğin fotonun copyasını çıkar..daha sonra..fotonun birini sepia tonuna ayarla diğeri ni siyah beyaz yap..ve sonra erasel tool yani silgiyi sec opasty 30 ile 70 arasında uygula ve resmi silmeye başla..sepia tonlu resmin alta olmasına dikkat eder isen bu örnekteki gibi siyahın hakim olduğu bi çalışma ortaya çıksın..burda tonların illa tam sepia olmasıda gerekmiyor ziraa resimde renkli alanlarda mevcut.böyleolması uygulama yapan kişinin isteğine bağlı bi durum.şöyle söyleyim bunu hem photoshopun eklenti programlarındanda çıkartırsın ayrıca üste belertiğim 2 li 3 li copy layer çalışmasıylada bu tip görüntüler çıkartırsın ..başka detay uygulamalar da var onuda anlatmayım engin bilgilerimle..kolay gelsin..En son
HDR uygulamış...Baktın olmuyor sahibine sormak lazım nası yapmış..............

Son düzenleme: