Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu tur efect nasıl verılır

dekale

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaslar adım ali buna benzer bir konuda daha acmıstım fakat istenılen sonuca ulasamadım kısa cevaplarla bı sey yapamadım https://f1212.hizliresim.com/14/y/hfy4z.jpg burdakı resımdekı efecti nasıl yapabilirm lutfen ıyı doyurucu cevaplar beklıorum lutfen bunu ogrenmem lazım cevaplarınızı beklıorum

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟

şimdi güzel kardeşim tek tek anlatıyorum.

1. arkadaki yuvarlakları pattern ile yapabilirsin. ( o nedir diyorsan internetten araştır videoları izle )
2.Arkadaki çizgiler pen tool ile çizilebilir çok zor şekiller değil. ( pen tool çizimleri nasıl yapılır diyorsanda internetten izle )
3.allame ve jokerin resimlerini filter > skecth menülerinden birtanesine tıkla oralardan tıklaya tıklaya tek tek git hangisini yapmak istiyorsan o şekilde bi efekt uygula.
4. allame ve joker yazılarının arkasındaki damlalık ise yine dediğim gibi brush'dır. internetten hazır brush'lar görürsün. ( brush nasıl aktif edilir falan diyorsan yine internetten öğren )

.. sana niye interneten öğren diyorum. Kendin bak kendini geliştir. Okuyarak birşey yapamazsın. Görmen lazım videolarda izlersin o zaman sende denersin. Çok zor tasarımlar değil bunlar.

dekale

🌱Yeni Üye🌱

1. arkadaki yuvarlakları pattern ile yapabilirsin. ( o nedir diyorsan internetten araştır videoları izle )
2.Arkadaki çizgiler pen tool ile çizilebilir çok zor şekiller değil. ( pen tool çizimleri nasıl yapılır diyorsanda internetten izle )
3.allame ve jokerin resimlerini filter > skecth menülerinden birtanesine tıkla oralardan tıklaya tıklaya tek tek git hangisini yapmak istiyorsan o şekilde bi efekt uygula.
4. allame ve joker yazılarının arkasındaki damlalık ise yine dediğim gibi brush'dır. internetten hazır brush'lar görürsün. ( brush nasıl aktif edilir falan diyorsan yine internetten öğren )

.. sana niye interneten öğren diyorum. Kendin bak kendini geliştir. Okuyarak birşey yapamazsın. Görmen lazım videolarda izlersin o zaman sende denersin. Çok zor tasarımlar değil bunlar.
usta saolasın bı sen bakıosun tesekkur ederım fakat hangi filter boyle sonuc verecek bulamadım

dekale

🌱Yeni Üye🌱

bide kardesım herkez bastan savma soyluo onu yap bunu yap sen bılır kısısın senden net bilgi beklıorum forumda bu konuda ılgılenen sensın net bisey desen su kardesını bı sevındırsen

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
bide kardesım herkez bastan savma soyluo onu yap bunu yap sen bılır kısısın senden net bilgi beklıorum forumda bu konuda ılgılenen sensın net bisey desen su kardesını bı sevındırsen

bak kardeşim. şimdi böyle tasarımlar çok aşırı kafa patlatmaya gerek yok . Sana tavsiyem böyle şeyler yapıcağına bi anafikir bul ve o anafikir üzerine sade bir tasarım yap o daha etkili olur. Mesela KANADA'da yaşanan bir olay vardır. " Büyük bir buzdolabı firması bilboard tasarımı yaptırmak ister birçok büyük firmaya gider ama hep 1 ay sonra 2 ay sonra gibi cevap alırlar. En son küçük bir işletmeye gider. Adam 1 hafta sonra tamamdır yanıtını verir. Ve bi hafta sonra tüm KANADA şoka girer. Adam Bilboard'a buzdolabının resmini koymuştur kapağıda yarım açık bırakmıştır ve yanına bi yazı yazmıştır " Kusura bakmayın bugün dolabı açık unuttuk ". Bilirsin KANADA kar'lar altında bir ülke. Ve bu tasarım dünya çapında bir tasarım olarak nitelenmektedir. " Yani senin anlıcağın çok kasma böyle şeyler yapmak için illa böyle şeyler yapmak zorunda değilsin. Ama sana yinede söylim.

1. öncelikle pen tool aracı nedir ? nasıl kullanılır. Bunu çok iyi öğren kardeşim bu senin çok işine yaricak. Netten en çok bu konu üzerinde yoğunlaş.
2. Resmi açarsın Filter > Artistic > poster edges diye bi seçenek var kardeşim ona tıkla sonra oradaki çıkan ayar panelinden ayarlamanı yap ( özel birşey yapcaksan tabi yoksa öyle kalsın ) ama sen resmi daha bi çizgisel hale getirmek istiyorsan kardeşim daha bi çizgi film kahramını etkisi yaratsın diyorsan İMAGE > ADJUSTMENTS > BRİGHTNESS / CONTRAST seçeneğinden brightness'a 10 contrast'a 30 ver. Sonra tekrar filter > Artistic > Cutout seçeğine tekrar tıklarsın kardeşim. Bu şekilde dene oralardan birşeylere tıkla kafana göre birşeyler yapmaya çalış . Taklit etme kimseyi sen taklit edilen olmaya çalış kardeşim. Başarılar.