Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başkalarının yaptıklarını paylaştığınız zaman lütfen "alıntı" olduğunu ve biliyorsanız çizerinin adını paylaşınız. Kendi çizimlerinizi görmeyi dilerim. İyi çalışmalar!
Başkalarının yaptıklarını paylaştığınız zaman lütfen "alıntı" olduğunu ve biliyorsanız çizerinin adını paylaşınız. Kendi çizimlerinizi görmeyi dilerim. İyi çalışmalar!
Hiç anlayamıyorum hiç, nasıl olurda başkasının yaptığını ben yaptım der insanlar ve bunları okuyanları salak yerine koyarlar. Aklım mantığım almıyor birde teşekkürlere yanıt yazılmasına.
Bunları yazdığınıza göre siz ya *crayon2papier sınız yada ~sonmezay sınız. Eğer ikiside değilseniz bu şahısların yaptıkları çalışmaları, üstelik çalışmalar üzerindeki imzalarıda silerek, burada ben yaptım diyerek paylaşıyor olmanız bana göre inanılmaz bir durum. Alıntı yazmayı ilk mesajda unuttunuz tamam, sorun yok, ama tebrikler gelirken keyifle teşekkür ediyorsunuz, o zamandamı aklınıza gelmedi alıntı olduklarını söylemek?
Kendi çalışmalarınız sabırsızlıkla bekliyorum ve gerçekten sizinse göstereceğiniz çalışmalar ilk önce ben alkışlarım sizi.