Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bunu Nasıl Yapabilirim?

pars_54

🌱Yeni Üye🌱
Aşağıdaki Fotoğraftaki Gibi Arka Plan Buğulayıp Kişiyi Daha Belirgin Hale Nasıl Getirebilirim?

mullings_HU2G2.jpg

Benzer konular

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle başlığınız yanlış onu söyleyeyim başlık açmak ile ilgili kuralları iyi okuyun.
Sorunuza gelince; adamı lasso tool ile seçtikten sonra sağ tıklayıp feather değerine 1 veya 2 verin, daha sonra gene sağ tıklayıp select inverse ya da katman saydamını seç diyerek bulanıklaştırmak istenilen yeri seçin, sonrasında filter menüsündeki blur seçeneklerinden size uygun olanını uygun değerleri vererek uygulayın

pars_54

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle başlığınız yanlış onu söyleyeyim başlık açmak ile ilgili kuralları iyi okuyun.
Sorunuza gelince; adamı lasso tool ile seçtikten sonra sağ tıklayıp feather değerine 1 veya 2 verin, daha sonra gene sağ tıklayıp select inverse ya da katman saydamını seç diyerek bulanıklaştırmak istenilen yeri seçin, sonrasında filter menüsündeki blur seçeneklerinden size uygun olanını uygun değerleri vererek uygulayın

Ben Fazla Photoshop Bilmiyorum Yeni Başladım Diyelim Daha Doğrusu...
Şu Dediğiniz Şeylerin Yerlerini Ve CS4'e Göre Yazarsanız 10 Numara Olur :smile:

ahmetabas

🌱Yeni Üye🌱
photoshopu açtığınızda ekranın sağ tarafında araçlar var.yukarıdan 3.sü lassa tool dur.fareyi zaten üzerinde bekletince lassatool diye yazar. bu araçla adamı seçin seçimi tamamlayın sonra sağ tık feather a 1 değerini verin ok deyin .sonra "shift ctrl I" ya basın .en yukarıdaki menüden filter bulur da değerleri oynayın bukadar basit