Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk sorum bursa tanıtımı demissin fakatr bu brosür kapagımı, afismi ? yada fotoğraflarımı sen cektin acıklayıcı bir yazıyla eklerseniz bizimde yorumlamamız kolay olur fotograflar çok siyah görünüyor yesil bursa diyince böyle biraz daha baharda cekilmis bursa fotoğrafları olmalı bursayı iyi bildigim için söyleyim cok sönük kalmıs bu yorumlarım sadece fotograflar icindi hangi amac icin kullandıgını bilmiyorum
ilk sorum bursa tanıtımı demissin fakatr bu brosür kapagımı, afismi ? yada fotoğraflarımı sen cektin acıklayıcı bir yazıyla eklerseniz bizimde yorumlamamız kolay olur fotograflar çok siyah görünüyor yesil bursa diyince böyle biraz daha baharda cekilmis bursa fotoğrafları olmalı bursayı iyi bildigim için söyleyim cok sönük kalmıs bu yorumlarım sadece fotograflar icindi hangi amac icin kullandıgını bilmiyorum
amacım polemik yaratmak degil ama başka bir arkadasın actıgı konuya kendi calısmanızı eklemeniz dogru degil bu calısmayı elestirilerimize sunmak içinmi eklediniz yoksa konuyu açan arkadaşa örnek olsun diyemi
Çalışmadaki ilk bölme ilk bakışta korku filmi afişi gibi geldi bana. Her ne kadar ismi Yeşil bursa olsa da.Ama sanıyorum bursa şehrinin tanıtımı için uygun değil. Bursa yemyeşil bir şehirdir o izlenim yok bu çalışmada. Daha hoş ve anlamlı bir resim olabilirdi. Elinize sağlık.