Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Buyrun gözlere afiyet..

Sargeras_BS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar.Bunlar da benden.Eğitimini almadım almaya çalışıyorum[öss].Almak istemezdim ama türkiyede yaşıyoruz.Doğuştan yetenekliyim ama işsizim.

Çalışmalarıma tepkinizi merak ediyorum.bakem beğenecekmisiniz..

Nazar ve Masum

nazarvemasums.jpg

Amazon ve K-anka kuşu

amazonvekankaku351u.jpg

İmg kodu ile gözükmüyordu tuhaftır.. bu şekil yaptım idare edin.Saygılar efenim...:emo1:

Benzer konular

Sargeras_BS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslında ben biraz üşengecim.Sivilde iken internetten başımı kaldırmam.iki çalışma da Askerde iken yapıldı.çok zamanım oldu burda iken 28 inde terhis oluyorum.Dijital çalışma olan aslında karakalem üstü ps boyama.Djital çizimde acemiyim.Mause ile çizmiştim.İlk işim wacom tablet almak.Beğendiğinize sevindim teşekkürler..

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel olmuş ama sanki çocukta bir tuhaflık var gibi..

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel olmuş ama çocuğun kafası küçük kalmış sanırım vücuda göre yani öyle gözüküyor.Gerisi güzel...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Burada görmeye alışık olduğumuz tarzların dışında resimler bunlar...
Pazartesi sabahında; gerçekten gözlerimize afiyet oldu :wink:
Paylaşım için teşekkürler
(Yalnız en son olarak bilgisayarda işlem yapmışsınız.Yani bunlar dijital çalışmalar olmuş artık.
Buna göre konunuzu yanlış yerde açmış oluyorsunuz.)
Çok başarılılar
Devamını bekliyoruz
Saaygılar

Son düzenleme:

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhabalar.Bunlar da benden.Eğitimini almadım almaya çalışıyorum[öss].Almak istemezdim ama türkiyede yaşıyoruz.Doğuştan yetenekliyim ama işsizim.

Çalışmalarıma tepkinizi merak ediyorum.bakem beğenecekmisiniz..
mütvaziliğiniz ve üslubunuz gözlerimi yaşarttı doğrusu. "eğitim almadım", "almak istemezdim" demişsiniz. siz bilirsiniz, ama almazsanız turistik yerlerde portre çizmeye çalışan ama çizemeyen arkadaşlardan biri olursunuz. alırsanız kendinizi geliştirirsiniz ve belki o zaman iş de bulursunuz ve sonra geçmişe dönüp bu mesajınıza bakıp sergilediğiniz bu tavrınızdan dolayı kendinizi ayıplarsınız.

Sargeras_BS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evt Taratırken beyaz kesim çok parlak olduğundan renklerle oynadım biraz Tabi aşırıya kaçmadan...Haklısınız çocuğun kafası küçük kaldı.O kesime Silgi vurmak da istemedim aslında
Öyle talihsiz şeyler yaşadım ki , Alçakgönüllü olma gibi bir lüksüm kalmadı.
Umarım sizin dediğiniz gibi olur da kendimi ayıplarım..Yorumlarınız için tşkrler..:)

KRonick1isi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerçekten yetenekli olanların çalışmalarını incelemeni isterim. Kendi kararını kendin vermiş olursun:)
Ayrıca yetenek + eğitim alanlarında çalışmalarını incelersen alçak gönüllü yada mütevazi olmak kelimeleri sende farkılı boyutlar kazanabilir.

not: Eğer çok çalışırsan birşeyler olacak gibi görünüyor

pesimistmami

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkli olan hoş görünüyor ps ile boyadın sanırım ama kusursuz olmuş.. tabi çocugun kafası biraz ufak kalmış diyebiliriz :)

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
karakalemdeki çizgiler çok zayıf biraz geliştirmen lazım ama renkli olan hoş duruyor:)

cihan44

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çoook çalışman lazım çooook...) başarılar