Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çakma Otele bir broşür :) (ilk çalışmam)

GuMgUmOk

🌱Yeni Üye🌱
Hocamız Ödev verdi düşündüm düşündüm aklıma birşey gelmedi bende en iyisi bir çakma otelin broşürünü yapayım dedim .çok saçma oldu sanırım ama yinede yorumlarını bekliyorum :) Teşekürler..

aaaaa.jpg

Edit:ikinci resim eklendi...
bitmiscopy1111dp8.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk calısmaya göre hiç fena değil biraz türkce bozuklukları var gelmiyecek(gelmeyecek) olmalı zemin olarak gri tonları kullanmasaydın çok daha güzel olabilirdi emegine sağlık

GuMgUmOk

🌱Yeni Üye🌱
Gece 12 den beri 4-5 ödevle uğraşıyorum :) olsun okadarda :) hangi rengi kullanırsam iyi olur sence ? bu konuda çok kararsız kaldım :) Ayrıca yorumun için teşekkürler.

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gece 12 den beri 4-5 ödevle uğraşıyorum :) olsun okadarda :) hangi rengi kullanırsam iyi olur sence ? bu konuda çok kararsız kaldım :) Ayrıca yorumun için teşekkürler.

ilerde profesyonelce çalıstığında kimse sana surda hata yapmıssın oda oluversin demiyecek ama :)
tatil amaclı bir çalısma sıcak renkler kullanmanı tavsiye ederim

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tatılde denınce akla daha renklı bır calısma gelıyor. Tabıkı bu otelın pozısyonuna da baglı mesela 5 yıldızlı ve kalıtelı oteller daha cok Kahverengı tonları kullanabılıo. Bana sorarsan tipografını duzenle.. Yazılar cok buyuk, ve daha bkıbar karakterler kullan...Zemın rengını acık tonlarda yap. yada beyaz kullan?

suleymankkoklu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dostum tatil için insanları karanlığa mı çağırıyorsun.
tatil dedin mi turuncu - mavi gibi renkler akla gelir.
ama çalışma fena değil kolay gelsin

GuMgUmOk

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yorumlarınız için teşekürler. Alsında o tonu kullanmaktaki amacım diğer resimlerin daha berlirgin ve dikkat çekici olmasını istememdi.Ama şu anda anladımki hatalıymış hemen değiştirmey eçalışıyorum :)

oskice

🌱Yeni Üye🌱
zemini degredeli mavi kullan tam not :)

suleymankkoklu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
oldu tabii.. resimleri de biraz aç, çok karanlık duruyor. CMYK, 300dpi 'dir inşaallah