Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çakmak Market Logo Çalışması

cembayram

🌱Yeni Üye🌱
Bir market için ilk logo çalışmam .. eleştirileriniz benim için çok önemli

akmakmarketlogo.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

BerkerGonca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Daha yaratıcı fikirler ortaya konabilirdi. Kötü mü hayır değil aksine gayet şık ama sıradan olmuş daha değişik bi logo çok daha dikkat çekici olabilirdi. Birde Ç den sonraki o 3 çizgi gibi şey alevimi temsil ediyor ben mi yanlış anladım ?

BerkerGonca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
m'yi pek çağrıştırmadı ama fikir çok iyi :)

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğinize sağlık. Burada bir şey söylemem gerek. Logo tasarımı yapacak olduğunuz bir firma örneğin. Sizin ki ismi "çakmak market" şimdi siz alev görünümü vermek istemişsiniz fakat buna ne gerek varki ? Yada çakmak çizmek gibi.. Sizin çalışmanızda böyle bir şey geçmedi ama bu şekilde çalışmalar çok var. Çakmak Market ise ismi çakmak mı imal ediyor satıyor? Hayır bu bir market. O yüzden markete uyar bir tasarım yapın derim :). Umarım yanlış anlamassınız öyle bir amacım yok. Saygılar...

.......................................................................
ölümü bilen; hiç gelirmi Rabbini bilmezlikten!!!

cexenes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çakmak market Kocaeli'de hemen hemen her kesim tarafından bilinir bence market yazısını küçük tutup sloganı vurgulamanız yeni logo ile eski firmaya yeni bir soluk getirebilir yan kısımdaki amblem için ise(gerçekten gerekli görüyorsanız) biraz daha düşünmenizi tavsiye ederim.
Logo ile birlikte marketin kullanacağı poşet vb. sarf malzemelerininde tasarımlarından birkaç örnek sunarsanız size artısı olacaktır.

cembayram

🌱Yeni Üye🌱
illa istiyorlar bi çm bende hiç tasvip etmiyorum ama yapacak pek bişey yok.. sonuçta biliyosun şu anki logolarını..

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Elline sağlık.Hiç fena değil bence...

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
daha iyisini yapacağınıza eminim. Emeğinize sağlık.

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Soldaki logo üzerinde biraz daha çalışın derim gerisi hoş olmuş ama o logo daha güzel olabilir.
Elinize sağlık kolay gelsin