Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çalışma Sayfası Sınırları ? Sorun

dip not

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar 10m 5m gibi bi ölçüyle çalışmam gerekiyor fakat ölçülerde böyle birşey yapamıyorum 577,95 max ölçü diyor ne yapmalıyım ?

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sayfa boyutunun sınırı demek ki 577,95 (mm veya cm) 100 cm ye 50 cm çalışın daha sonra baskıda 10 katı büyük bastırın, çalışmada resim kullanılacaksa orjinal boyutunda kaydedip çalışmanın üstünde küçültün daha sonra büyüdüğünde resimde bozukluk olmasın.

dip not

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya bi reklam şirketinde işe başladım genelde arkadaşlar corelci ben illustratoru kendi çabalarımla öğrendim fakat büyük baskı işi ilk defa karşıma çıkıyor corelde sınır 45 m neden illustratorde 5,7 m ? genede cevap için teşekkürler corele mi geçmeliyim

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışma nasıl olsa vektörel TIFF veya EPS olarak kaydet corelde istediğin boyutta büyült öle denesene olcakmı.

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
photoshop'un izin verdiği maksimum ölçülerde ve istediğin ebatın oranlarında çalışabilirsin. bir sorun olmaz. bana da 5mx7m branda işi gelmişti. 50x70 cm olarak gönderdim, baskıda hiçbir sorun çıkmadı..

dip not

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fakat baskı corelde açıcak benim çalışmamı ai de verdiğim efektler kayboluyor diye biliyorum corel 3x kullanılıyor baskıda nasıl göndermeliyim çalışmayı eps 10 olarak gönderiyodum
daha önceden