kellamba
🌱Yeni Üye🌱

Moderatör tarafında düzenlendi:
g.ecglr arkadaşım belliki grafik tasarım adına pekde bi bilgin yok.
Photoshop diye bi program war hani.
O programla renk değerleriyle çalışma yapılmış rutuşlanmı, çeşitli efectler verrilmiş
...
Arkadaşı tebrik ederim. Photonun hakkını wermiş...
Yazdığım yorumu dikkatle tekrar okursanız ps ile yani photoshop ile oynama yaptınız mı diye sordum!
Tabi ki bu konuda bilgim var
Ama buraya ps ile düzeltilmiş yada çeşitli fontlarla zenginleştirilmiş "çalışmaları" bakın üstüne basa basa bilirtiyorum "çalışmaları" , foto çekimi diye koymayın ozman!
Çünkü hiç bir ps oynaması olmadan bu tarz fotolar çekebilen arkadaşlara haksızlık oluyor!Fotoğraf dediğiniz şey o an ne çektiyseniz odur.Oynanmış olanlar görsel çalışmalardır.
En azından ben öyle düşünüyorum
Benim eklediğim fotolara bir bakın lütfen hiç birinde ps bulunmamaktadır.Çok başarılı olmasalar bile En doğal haliyle eklenmiştir.
Demek istediğim buydu,bu yüzden şaşkınlık ifadesi kullanmış ve siz mi çektiniz diye sormuştum!!
Saygılar
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim evet fotoğrafların bazılarında photoshop kullanılmıştır bazılarıysa doğal haliyle bırakılmıştır. aslında ben fotoğrafta oynamayı photoshop kullanmayı pek sevmem ama denemek istedim sadece. bu arada bu fotoğrafların hepsi istanbul tuzlada çekildi
1. 2. 14. ve 15. fotoğrafta photoshop kullanıldı diğerleri orjinal halindedir.
makinam canon eos 450d lens canon 18-55.
Grafiker ağırlıklı bir sitede, mesleğiniz ''hiçbiriyse'' ne bu şiddet bu celal?
Bir arkadaş fotoğraf paylaşımında bulunulmuş ve evet Ps de ufak filtreden geçmiş? Sonuç bunlar fotoğraf değilde halı fırçamıdır?
Kimseye neyi nasıl yapacağını söylemenizin yeri değil burası. Gerekli kurallar sitenin içinde var zaten. Beğenmiyorsanız yazmak zorunda da değilsiniz ama insanları yönlendireceğinize Mesleğinizde hiçbiri yazan kısıma bir yön verin (abi tavsiyesi)
Yzdığım mesajı dikkatle okursanız; onların benim düşüncelerim olduğunu ifade ettiğimi göreceksiniz!!!Ben kimseye bir yaptırım uygulamadım ki!
Ama buraya ps ile düzeltilmiş yada çeşitli fontlarla zenginleştirilmiş "çalışmaları" bakın üstüne basa basa bilirtiyorum "çalışmaları" , foto çekimi diye koymayın ozman!
Çünkü hiç bir ps oynaması olmadan bu tarz fotolar çekebilen arkadaşlara haksızlık oluyor!Fotoğraf dediğiniz şey o an ne çektiyseniz odur.Oynanmış olanlar görsel çalışmalardır.
Bu bir yaptırım değilmidir?
Mesajımın içinden belirli cümleleri kesip alırsanız yanlış anlasılması normal!!
Ben bir bütün olarak yazdım, o durumda kesinlikle bir yaptırım değil!!!Bütün olarak değerlendirmelisiniz
Hem öyle olsaydı; bende sizin mesajınızdan bir kaç cümleyi keser, yaptırım yaptığınızı iddaa edebilirdim.
Yazdığım yorumu dikkatle tekrar okursanız ps ile yani photoshop ile oynama yaptınız mı diye sordum!
Benim eklediğim fotolara bir bakın lütfen hiç birinde ps bulunmamaktadır.Çok başarılı olmasalar bile En doğal haliyle eklenmiştir.
Demek istediğim buydu,bu yüzden şaşkınlık ifadesi kullanmış ve siz mi çektiniz diye sormuştum!!
Saygılar
Saygılar
"Çünkü hiç bir ps oynaması olmadan bu tarz fotolar çekebilen arkadaşlara haksızlık oluyor!"