yorumlarınız esirgemeyim....
statar4 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Mar 2009 Mesajlar 37 Tepkime puanı 0 2 Ara 2009 #1 yorumlarınız esirgemeyim.... Moderatör tarafında düzenlendi: 2 Ara 2009
graffi3D ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eki 2009 Mesajlar 1,626 Tepkime puanı 69 2 Ara 2009 #2 statar4' Alıntı: 800x600 yaptım yeterlimidir? Genişletmek için tıkla ... evet kesinlikle bölesi daha iyi yanlız o talimatlar, barkod vs. vs. arka etiketinde yazması gerekmiyormu, ben mi yanlış biliyorum, genelde öle de..
statar4' Alıntı: 800x600 yaptım yeterlimidir? Genişletmek için tıkla ... evet kesinlikle bölesi daha iyi yanlız o talimatlar, barkod vs. vs. arka etiketinde yazması gerekmiyormu, ben mi yanlış biliyorum, genelde öle de..
statar4 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Mar 2009 Mesajlar 37 Tepkime puanı 0 2 Ara 2009 #3 etiketin acil olması ve maliyet için firma tek taraflı çalışılmasını istedi.
Onur KARADAĞLI 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 2,439 Tepkime puanı 110 2 Ara 2009 #4 statar4' Alıntı: etiketin acil olması ve maliyet için firma tek taraflı çalışılmasını istedi. Genişletmek için tıkla ... Bu kadar kombinasyonu bir arada isteyen firma için "MÜKEMMEL Bİ ÇALIŞMA" :S tepe tepe kullansınlar..
statar4' Alıntı: etiketin acil olması ve maliyet için firma tek taraflı çalışılmasını istedi. Genişletmek için tıkla ... Bu kadar kombinasyonu bir arada isteyen firma için "MÜKEMMEL Bİ ÇALIŞMA" :S tepe tepe kullansınlar..
graffi3D ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eki 2009 Mesajlar 1,626 Tepkime puanı 69 2 Ara 2009 #5 Onur KARADAĞLI' Alıntı: Bu kadar kombinasyonu bir arada isteyen firma için "MÜKEMMEL Bİ ÇALIŞMA" :S tepe tepe kullansınlar.. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum Onur bey'e )
Onur KARADAĞLI' Alıntı: Bu kadar kombinasyonu bir arada isteyen firma için "MÜKEMMEL Bİ ÇALIŞMA" :S tepe tepe kullansınlar.. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum Onur bey'e )