Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

castfolyo nasil kaldiririz.bir türlü cikmiyor

cenkreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mrb yardimci olmanizi istiyorum.arabanin üstünde 4 yillik kaplama castfolyo var bunu cikaramiyoruz.isittik cikmadi.yikamaya verdik cikmadi.sellozik tiner döktük cikmadi.solvent döktük cikmadi.hidrolik döktük cikmadiherseyi deniedim cikmadi.nasil temizlezleyebilirim??kaldirabilirim.???yardimci olursaniz sevinirim

medyaajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadasım sanırımm sen fön makinasıyla ısıttın bunu aama fön makinası sadece tututuğun yeri ısıttığı için fazla faydası olmaz yapman gereken arabayı sıcak suyla güz bi şekilde yıkatman ve oto boya fırınına sokman ısı derecesini biraz fazla yükseltmen ve aracın iice ısınmasını sağlaman lazım ondan sonrası çocık oyuncağıı zaten iplik söküğü gi gelirrr.. kolay gelsin geç oldu ama temiz olduu...:D

ozduman

🌱Yeni Üye🌱
4 yıllık cast allah kolaylık versin :D fırın işini görür birasda sabır :)

mohikanlars

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sahinlerreklam.com
arkadaşım eğer aracın boyası orjinal ise kaplamayı selülozik tinerle bi güzel sil ama komple boya çıksın beyaz folyo kalsın ondan sonra buyur sökmeye başka bi parça sil sonra sök orayı folyo yumuşuyor ama aracın boyası orjinal değilse denemeni tavsiye etmem çünkü selülozik tiner aracın boyasını söker orjinalse sökemez ama değilse söker boyayı :D allah kolaylık versin allah kurtarsın :D

yıldırım061

🌱Yeni Üye🌱
oncelıkle arabanı 1 tarafını 2-3 saat gunes ısıgında beklet daha sonra 28 derecının ustunde elektırıklı ufo olan kapalı arabanın sıgabılecegını bır yer bul arabanı maket bıcagıyla kaportayı çizmeyecek çekilde ustten asagıya dogru 50 şer cmlik aralıklarla folyoyu kes. kestıgın bır bolume selülozik tineri üslübüye dök ıyıce yedir sanayi tipi fön makinesiyşe kaporta ısınanan kadar tinerli bölümü ısıt sadece cıkaracagın bölümü ısıtmanda fayda var daha sonrası el hünerine kalmış allah kolaylık versin fönü aynı yere tutma yapışkan bırakır

ergan

🌱Yeni Üye🌱
giydirilmiş araç sökme

ya hangi devirde yaşıyoz sıcak su fön fırın falan ekmekmi bu bunun kimyasalı var yani cast folyo sökücü diye bi malzeme var girin netten bulumn malzemeyi biz günde on araç söküp giydiriyoz beyler millet güneşe gidiyo artık araştırın biraz malzemeyi sıkıyosun söküceğin yere beş dakika sonra çek gelsin. ama benim vaktim var diyosanız devam edin fönle suyla hatta güneşi falak kaçırmayın.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
arabayı güneş ışının dik gelen bir bölgeye koy :D 5-6 saat ısınsın :D sonra al selülozik tineri bide ısıtıcıyı sabaha kadar ugras ::) castfolyo ve 4 yıllık :) baya bir zor olur kolay gelsin :)

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
ergan nicki arkadaşımız 6 gun önce yani bu mesajı yazdığı gunde forumda cast folyo yu nasıl sökeceğini sormuş yazısı aynen bu
"araçlardan cast folyoyu nasıl sökeriz böyle bir malzeme varmış kullanan varmı çok yoğun bir şekilde iş aldım bir firmanın araçlarını söküp yeniden giydirmem lazım yaklaşık 40 otobüs acil yardım fön sıcak su demeyin sakın"
şimdi bana tuhaf geldi gunde 10 araç söküp giydirmesi :D