Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Caterign firması kurumsal çalışmalarım yorum lütfen

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arakdaşlar bazıları kendim bazıları netten temin etitğim logolar üzerinde değişiklik yaparak hazırladıgım kurumsal kimlik çalışmaları ektedir
inceleyip fikir ve görüşlerinizi beklemekteyim..

1%20copy.jpg

2%20copy.jpg

3%20copy.jpg

4%20copy.jpg

5%20copy.jpg

6%20copy.jpg

7%20copy.jpg

8%20copy.jpg

8%20copy.jpg

10%20copy.jpg

buda logoların Resim Hali

Jpgler aceleden biraz küçük olmuş hdetaylar belli olmuyor..

logo.jpg

Arkadaşlar bazılarında cmyk kaydemişim yanlışlıkla aceleden oyuzden orjinal renkleri görünmüyor idare edin artık fazla vaktim olamdıgından ancak atabilmeye fırsat buldum...

Son düzenleme:

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hepsi de başarılı çalışmalar ben karar veremedim gerçekten.

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
eskiden bir konu açıldıgında 20 kişi cvp yazardı şimdi ise 24 saat geçmiş kimse yazmamış bişeyler ne oldu bir müdde forumdan uzak kaldık sadece hazırcıalrmı kaldı forumda arkadaşlar :?

yada forumdaki herkes nereye gitti :?

aras_529

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Başarılı çalışmalar, ama biraz fazla seçenek sunmuşsun, bu iyi bişey gibi gözüksede kimi zaman müşterilerin aklı karışabiliyor...

technoon

🌱Yeni Üye🌱
evet malasef bunu çok yaşıyorum ben şahsım adıma konusuyorum. insanlara birden fazla secenek sunmak hoş ama bu sefer karsı taraf sızden daha cok ıstemeye başlıyor ve işin süresi uzuyor genel de bır ısten en fazla maksımum 3 ornek cıkarırım renk karakter şekil olarak farklı sonra secmesini isterim..

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
bilerek bukdar seçenek yaptım sevdiğim bir kişi müşteri olarak iyi bir insan fazla sçenek olsu nen iyisini gönlünce seçebilsin diye..