Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cdr bozulan dosya

gençfenomen

🌱Yeni Üye🌱
corelde bozulan dosyayı nasıl kurtarabilirim . yedeğide bozuk.

korkaks

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
t.me
valla baska bilgisayarda dene kardesim banada cok oluyo baska arkadaslara yolluyorum onlarda acılıyo

selimen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bazen dosya adını değiştirerek yeniden açmak işe yarayabilir
yada eğer mümkünse bir üst versiyon corel mevcutsa oda açabiliyor en kötü ihtimal başka bir bilgisayarda açılabiliyor yada geçmişler olsun diyip sil baştan da yapmak gerekiyor başka bir yol keşfedersem aynen iletirim buradan. kolay gelsin.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
hiç açılmıyorsa yapcakçok fazla bir şey yok ancak açılıpta dosyanın içinde hiç bir şey gözükmüyorsa farklı kaydet diyip formatı cmx olarak kaydedin kurtaracaktır.(yalnız cmx formatında "page" özelliği olmadığından eğer birden fazla sayfanız varsa hepsi üst üste gelecektir..

eralp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.eryaman.biz
bilgisayarım, c, documents and settings, kullanıcı klasörü, temp klasörüne bir bak. hata verince buraya atıyor isimsiz olarak. belki ordan bulursun. bu arada üst versiyonda denemeni tavsiye ederim ben de.

ozy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şunu da ben öneriyim bazen bozuk olan dosyayı ımport edip açabildiğimde oluyor. Bunuda deneyebilirsiniz...

canakkale

🌱Yeni Üye🌱
İmport yaptığımda bu dosya seçili filtre kullanılara alınamaz veya bu filtre desteklenmiyor çıktı