Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arakadaşala bende katılıyorum yazıların altındaki renk çalışmayı kapatmış yok etmiş yani kötü bir renk seçimi birde resimdeki olayı herkez anlayamıya bilir hedef kitle bizim gibi düşünmeye bilir yani daha uygun bir fotograf seçebilirsin.Birde slogan bana anlamsız geldi bir sigorata için sanki bir magaza sloganına benziyor acı ama gerçek arkadaşım bence çalışmayı tekrar gözden geçirmen lazım....sloganıda tabikii
şu alttaki turkuaz rengi başka bir renk seçseydin örneğin siyah vs. yada güzel bir grafik şeklinde olsaydı eleştirilerin %95 oranında azalırdı. kötü olmuş tasarım
bana sorarsan çok donuk duruyor, daha canlı renkler kullanmalısın, ilk bakısta firmanın adı göze çarpıyor oysa ki varsa kampanya yada avantajlar ön planda olmalı diye düsünüyorum
aslında güsel olmuş anlatmak isteni anlatmışsın ama sadece beakrauntu deiştir yoqsa gayet hoş anlatılmak istenen başarılı bi şekilde anlatılmış emeğine sağlıq