Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cengiz spot tekstil firmasına kurumsal kimlik çalışması

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yaptığım kurumsal çalışmalarının hepsi bana ait.Sadece 1. kurumsaldaki logo ablama ait.Daha seçilmedi bende bekliyorum seçilince burdan paylaşıcağım.
Hayırlı işler kolay gelsin:)
1.(Burdaki logo Ablama ait)

2.(Burdaki bana ait)

ozlemgrfk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeşim elciklerine sağlık, sen geleceğin en aydınlık gençlerindensin, ben 2. çalışma için yorum yapıcam cengiz deki karakterlerin espasları düzensiz gibi geldi bana. ikincisi de tekstil yazısı biraz daha belirgin olsa acaba nasıl olur??? kalan herşey çok güzel emeğine sağlık daha da iyilerini bekliyorum senden ;)

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2. tasarım sade ve hoş olmuş. Yalnız logoda kullandığın geçişler serigrafi baskıda çıkmayacaktır. Logodaki harflerin kalınlığı aynı değil ve espas ayarlarını daha iyi yapabilirsin. Biraz daha dikkatli olmak kaydıyla gelecek görüyorum sende.
Daha iyi çalışmalarını görmek dileğiyle ellerine sağlık

halilkayrak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dipnotiletisim.com
2. tasarım sade ve hoş olmuş. Yalnız logoda kullandığın geçişler serigrafi baskıda çıkmayacaktır. Logodaki harflerin kalınlığı aynı değil ve espas ayarlarını daha iyi yapabilirsin. Biraz daha dikkatli olmak kaydıyla gelecek görüyorum sende.
Daha iyi çalışmalarını görmek dileğiyle ellerine sağlık

AYKIRI abimin dediklerine AYnEn katılıyorum :):)
Ellerine sağlıkkk Başarılarr

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.Daha iyilerini yapmaya çalışırım.Kolay gelsin Hayırlı işler