Çalıştığım firmada müşterilerimize sunulması için hazırladığım bir ürün broşürü :)
Soner DİLEK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 10 Eki 2007 Mesajlar 606 Tepkime puanı 15 Web sitesi www.sonerdilek.net 20 Eki 2011 #1 Çalıştığım firmada müşterilerimize sunulması için hazırladığım bir ürün broşürü
memoli4646 ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 6 Tem 2007 Mesajlar 1,301 Tepkime puanı 36 Yaş 43 21 Eki 2011 #2 her şey güzel, renk seçimleri, ürün görseli... fakat font seçimi o kadar güzel değil, değişik fontlar deneyin, daha güzel bir sonuç çıkacağı kanaatindeyim... başarılar...
her şey güzel, renk seçimleri, ürün görseli... fakat font seçimi o kadar güzel değil, değişik fontlar deneyin, daha güzel bir sonuç çıkacağı kanaatindeyim... başarılar...
Soner DİLEK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 10 Eki 2007 Mesajlar 606 Tepkime puanı 15 Web sitesi www.sonerdilek.net 21 Eki 2011 #3 memoli4646' Alıntı: her şey güzel, renk seçimleri, ürün görseli... fakat font seçimi o kadar güzel değil, değişik fontlar deneyin, daha güzel bir sonuç çıkacağı kanaatindeyim... başarılar... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler üstadım.. Font konusunda size hak veriyorum.. tekrar teşekkürler.
memoli4646' Alıntı: her şey güzel, renk seçimleri, ürün görseli... fakat font seçimi o kadar güzel değil, değişik fontlar deneyin, daha güzel bir sonuç çıkacağı kanaatindeyim... başarılar... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler üstadım.. Font konusunda size hak veriyorum.. tekrar teşekkürler.