Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence daha güzel yapabilirsinzi ben arka kapağı beyenmedim açıkçası. Resimlerin o şekil kullanılışı değişik bi tarz olmuş ama hoş olmamış. Seçilen resimler daha iyi okulu daha güzel gösteren fotoğraflar olabilir... emeğinize sağlık
Evet bende arkadaşıma katılıyorum ön kapak güzel ama arka kapak öğrencilerle çok boğmuşsun okulu ön plana çıkarırsan daha iyi olacaktır. Eline sağlık kolay gelsin
Bence daha güzel yapabilirsinzi ben arka kapağı beyenmedim açıkçası. Resimlerin o şekil kullanılışı değişik bi tarz olmuş ama hoş olmamış. Seçilen resimler daha iyi okulu daha güzel gösteren fotoğraflar olabilir... emeğinize sağlık
Evet bende arkadaşıma katılıyorum ön kapak güzel ama arka kapak öğrencilerle çok boğmuşsun okulu ön plana çıkarırsan daha iyi olacaktır. Eline sağlık kolay gelsin
arkadaşlar iy hoş bende katılıyorum lakin malzeme getiren vatandaş bunları getirdi resimlerin bazıları iyi değil dediğim halde bunlar istendi kabak benim başıma patladı. :rofl: yenisini yapacağım müdürle görüştüm daha iyi resimler gelecek sözü verdi arty: teşekkür ederim değerli yorumlarınıza
Aslında çok haklısın bazen müşteri illaki öyle istiyo önemli olanda sen fikrini söylersin kararı onlar verir bende bazen hiç beğenmediğim tasarımıda gönderiyorum kalabalık olsun diye adam onu beğeniyo hiç belli olmuyo. Kolay gelsin tasarım güzel eline sağlık