Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cepli Dosya Özel Okul

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Buyurun

OQShW.jpg

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mükemmel iş çıkartmışım eleştirecek bir taraf bulamamışsınız......

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence daha güzel yapabilirsinzi ben arka kapağı beyenmedim açıkçası. Resimlerin o şekil kullanılışı değişik bi tarz olmuş ama hoş olmamış. Seçilen resimler daha iyi okulu daha güzel gösteren fotoğraflar olabilir... emeğinize sağlık

Yasmin Yeter

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet bende arkadaşıma katılıyorum ön kapak güzel ama arka kapak öğrencilerle çok boğmuşsun okulu ön plana çıkarırsan daha iyi olacaktır. Eline sağlık kolay gelsin

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence daha güzel yapabilirsinzi ben arka kapağı beyenmedim açıkçası. Resimlerin o şekil kullanılışı değişik bi tarz olmuş ama hoş olmamış. Seçilen resimler daha iyi okulu daha güzel gösteren fotoğraflar olabilir... emeğinize sağlık

Evet bende arkadaşıma katılıyorum ön kapak güzel ama arka kapak öğrencilerle çok boğmuşsun okulu ön plana çıkarırsan daha iyi olacaktır. Eline sağlık kolay gelsin

arkadaşlar iy hoş bende katılıyorum lakin malzeme getiren vatandaş bunları getirdi resimlerin bazıları iyi değil dediğim halde bunlar istendi kabak benim başıma patladı. :rofl:
yenisini yapacağım müdürle görüştüm daha iyi resimler gelecek sözü verdi :party:
teşekkür ederim değerli yorumlarınıza

Yasmin Yeter

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslında çok haklısın bazen müşteri illaki öyle istiyo önemli olanda sen fikrini söylersin kararı onlar verir bende bazen hiç beğenmediğim tasarımıda gönderiyorum kalabalık olsun diye :) adam onu beğeniyo hiç belli olmuyo. Kolay gelsin tasarım güzel eline sağlık