Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çeşmeli damla sakızı etiket çalışması

impasse

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum bende bir kaç çalışmamı eklemek istedim.. Çeşmedeki sakız macunları için etiket çalışması..
cesmeli1xa1.jpg
cesmeli2sb4.jpg

Benzer konular

impasse

🌱Yeni Üye🌱
bu çeşmede yapılan damla sakızı macunu için etiket çalışması ürünleri (damla sakızlarını ) kavanozun ön kısmında göstermek zorunda kaldım bana gelen fotolar pek kullanışlı değildi.
Aslında daha klasik (damla sakızı ağacıyla çizim olarak) daha değişik çalışmalar yapılabilir ama ben biraz daha modern bi çalışma olsun istedim açıkçası

impasse

🌱Yeni Üye🌱
Sitedeki birkaç ambalaj çalışmasına bakma fırsatım oldu. Daha karmaşık çalışmalar tabiki yapılabilir o tarz çalışmalarım da mevcut ama bunu daha çok turistler alacağı için portföyümde olmayan daha sade bi çalışma olmasını özellikle istedim. Etiket çalışmalarında sektörlere göre yapılabilecek çalışmalar sınırsız. Sizinde çalışmalarınıza bakmak istedim ama bulamadım onlara bakmak isterim açıkçası. :)

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
bu çeşmede yapılan damla sakızı macunu için etiket çalışması ürünleri (damla sakızlarını ) kavanozun ön kısmında göstermek zorunda kaldım bana gelen fotolar pek kullanışlı değildi.
Aslında daha klasik (damla sakızı ağacıyla çizim olarak) daha değişik çalışmalar yapılabilir ama ben biraz daha modern bi çalışma olsun istedim açıkçası

ve ben açık hava tasarımcısıyım ambalajdan anlamam benim yorumumu bir müşteri yada vatandaş olarak algıla ambalajdan anlamam impasese sakın yanlış manlamayın çalışmanız gözüme hoş göründü sadece sölemek istediğim ben bunu markette görsem almam çünkü nedenide şudurki ben bunun neolduğunu bilmiyorum ve tasarımda bana bunu anlatmıyor umarım yanlış anlaşılmamışımdır?

cesmeali

🌱Yeni Üye🌱
Kardeşim benim be
elerine sağlık yüreğine sağlık
bu yaz sezonunda nasipse bunlarla satışa giriyoruz
müşterilerimiz diğer çalışmanı da beğendi
bunu göndereyim diyorum baskıya ama?
Diğerini de payaşsak mı burda acaba arkadaşlar fikir versinler hangisi diye?
:))

bu arada kışın biraz photshop kurcaladım bu logoyu yarattım ama sana getircem sakin bi zamanda orjinal çalışmayı

n1214467988_4798.jpg

Gr@f!k3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında kardeşim o yeşil şeylerin tam bakmayıncaya kadar yaprak oldugunu anlamadım onlara biras daha detay verdinmi bu iş tammdır ;)