Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çiçek Dükkanı

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
Merhaba Abiler Bugün İlk İşimi Aldım Ve Çiçek Dükkanı Adında Bir Tabela Çalısması Yapmamı İstediler ve Yaptım Müştelerilere Sundum ve Yaptığım Çalışmayı Beğendiler ve Doğal Olarakda Bugün Yapmış Olduğum Çalışmamdan Para Kazandım :)

dfe2hipmd6yffy3yn8kd.jpg

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Diğer çalışmalarınızıda inceledim ama söylemeden geçemiyeceğim...
Neyi neden yaparız amaç nedir ve yaptığımız çalışmalar nerelerde kullanılır...vb soruların cevabını gerçekten bilmeniz gereklidir.
Tabela dikkat çekmelidir, göz yormamalıdır anlık bakmalarda bile (arabada hızla geçerken) dikkat çekmelidir. Buna göre kullandığınız zemin ile yazı renginiz birbirine oldukça yakın dolayısı ile okunmayı zorlaştırıyor ne olmuş oluyor amacımızın dışına çıkmış oluyoruz.
Müşterinin beğenmesinden önce işimizi ne kadar doğru yapıp sonucunda o firmaya da ne kadar gelir getirttiğimizde önemlidir. bilmem anlatabildimmi?

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
Anlata Bildin Abi Haklısın Buda Demek Oluyoki Öğreniceğim Daha Çok Şey Var ...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
uslüp dediğimiz olaydan bahsediliyor...
Anlıyabileceğiniz açıklıkta konuşma tarzınız...
Abi burda irm.art yada the_one olmalıydı.

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
merhaba arkadaşım

Bende seningibi kendime göre iyi sandığım birkaç çalışmamı tarayıp bu siteye koydum, ama sandığım gibi değilmiş, çok sert eleştiriler aldım moralim altüst oldu. Daha sonra müşterilere, patrona yada bana göre iyi görünen tasarımlarımın, profesyonel grafik tasarımcılar tarafından bu sitede görülüp eleştirilmesi sonucunda, yanlış yolda olduğumu öğrendim. Ve kendime yeni bir yol çiziyorum şimdi. Sen yolun başındasın. Çok şanslısın ki böyle bir site üye olmuşsun iyi değerlendir bence. Başarılar...

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
resim imageshack'den silinmiş sanırım bende göremiyorum bi yedeğide elimde yok olsaydı koyucaktım yine