Neler yeni

çıktı resime ebat(boyut) verme

reberserhildan

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaslar ben bir resim yaptım ve normal a4 kagıdına basmak istediğimde daha önce photoshop cs5.1 de ebat işlemini ayarlamak istiyorum misal bir t.c kimliği ebatında olmasını istiyorum. bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler.

Benzer konular

reberserhildan

🌱Yeni Üye🌱
walla seyfo ; crop nedir bilmiyorum ama verdiğin video gibi yaptım ve cm ler tam ama photoshop ile prınt dediğimde ve çıkan resim verdiğim santimlerle çok alakasız çıkıyor ve küçük bayabi küçük çıkıyor mesela 5,4 *8,5 verdiğim cm ler ama çıkan 3,0*3,7 çıkıyor :((

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
crop kırpmak,ölçü vermek anlamlarına gelir... c tuşuna bas crop toolu alırsın...
Standart araç çubuklarında ölçü bölümleri vardır oralara kimlik ebatının ölçüsünü gir dha sonra resmini kırp crop tool ile. Daha sonra da Ctrl + N tuş kombinasyonuyla yeni sayfa aç a4 boyutunda move tool ile a4 sayfasının içine taşı resmini...Kaçtane istiyorsan kopyala move tool ile. yazıcıya ver.

reberserhildan

🌱Yeni Üye🌱
evet yaptım sonunda çok teşekkür ederim.. sizlere cani gönülden teşekkür ederim.. yalnız şu akıllarda kalmasın lütfen hani kimlik falan dedim, kimileri yanlış anlamasın sahte falan değil yani öle şeyler kimsenin aklına gelmesin. fikrimce hani herkesteki kimlik aynı oldugu için hani formul verirken dedim belki şuraya bunu yaz bunları falan yaz der onun için kimlik dedim. neyse bir daha sefere görüşmek üzere allaha emanet olun.. tekrardan teşekürler sizlere..

1965seyfo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Biraz karıştırınca bulunmayacak hazine yoktur