Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cinema 4D .png Dosya Kayıt Edilmiyor!

Kadir Kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kadirkara.com.tr
Merhaba arkadaşlar.

Cinema 4D'de bir sorun ile karşı karşıyayım ve bir türlü nedenini bulamadım.

Sorum şu, bir model çizdim ve bu modeli .png olarak yani arkaplan olmayacak şekilde transparan olarak kayıt etmek istiyorum, nette araştırdım, videolarda adam kayıt ederken hep .png uzantısını seçiyor fakat ben kendi programımda .png uzantısı yer almıyor.. Hatta bir çok format yer almıyor.. Bu formatlar bir yerden açılıyorda benim mi haberim yok.. Bu sorunun cevabını bilen varsa lütfen yardımcı olaiblirler mi acaba?

Şimdiden teşekkürler.

EKRAN: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Benzer konular

Kadir Kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kadirkara.com.tr
Cevabı buldum, olurda bu sorun ile karşılaşan olursa çözümü yazıyorum.

Ekte gördüğünüz fotoğraf Cinema 4D 64 Bit uygulamasına ait, ben bilgisayarıma Quicktime uygulamasını yükledim programda .png olarak kayıt etmek için.. Ama 64 Bit'te açtığımda yine gelmedi .png seçeneği.. Quicktime sadece Cinema 4D 32 Bit uygulamasında çıkıyormuş.. Bunu fark ettim.. Quicktime 64 Bit kurmama rağmen Cinema 4D 64 Bit'te çıkmadı.. Ama 32 Bit'te çalışıyor bilginize. :)

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
Cevabı buldum, olurda bu sorun ile karşılaşan olursa çözümü yazıyorum.

Ekte gördüğünüz fotoğraf Cinema 4D 64 Bit uygulamasına ait, ben bilgisayarıma Quicktime uygulamasını yükledim programda .png olarak kayıt etmek için.. Ama 64 Bit'te açtığımda yine gelmedi .png seçeneği.. Quicktime sadece Cinema 4D 32 Bit uygulamasında çıkıyormuş.. Bunu fark ettim.. Quicktime 64 Bit kurmama rağmen Cinema 4D 64 Bit'te çıkmadı.. Ama 32 Bit'te çalışıyor bilginize. :)

Bence sorun başka bir şey çünkü ben 64 Bit sürümünü kulanıyorum ve quicktime (mov) olarak da png olarak da çıktı alabiliyorum.

Kadir Kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kadirkara.com.tr
Bence sorun başka bir şey çünkü ben 64 Bit sürümünü kulanıyorum ve quicktime (mov) olarak da png olarak da çıktı alabiliyorum.

Eğer sorun var ise ne bilmiyorum ama sürüm ile alakalı sanırım ben R11 kullanıyorum. Şirket bilgisayarımda da aynı sürüm yüklü fakat şirket bilgisayarından da 64 Bit olan uygulamada .png yok malesef, ben zaten epey geride kalmışım R14'ü indiriyorum bir de o uygulamada deniyeceğim, bakalım ne olacak. :)

erdemozden

🌱Yeni Üye🌱
Biraz geç oldu ama :D Neden alpha kanalllı psd almaı denemiyorsunuz ?