Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çizgi düzeltme

gonulalan

🌱Yeni Üye🌱
merhaba elimizde taranmış siyah beyaz resimler var boyama kitabı için ancak resimleri baskı boyutuna getirince çizgiler biraz bozuluyor bunları corelde nasıl düzeltebilirim.. yardımcı olabilir misiniz?

Benzer konular

Dertsiz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1- Vector Magic Programını kullanarak resimleri Vector (Çizim) haline getirebilirsin.
2- Resimleri taradıktan sonra Photoshop ile açarak Leves ayarlarını değiştirir
çizgilerin daha koyu olmasını sağlayabilirsin.
3- Vaktin varsa ve sabrına da güveniyorsan resimleri kendin üzerinden de çizebilirsin.
4- Resimleri tararken Siyah-Beyaz (Dikkat Gri tonlama değil) olarak tararsın
bu şekilde tarama yapınca Siyah yerler daha belirgin olur ayrıca resmi
corele alınca Farenin sağ tuşu ile siyah renk de verebilirsin (bunu yapabilmen için
resmi siyah-beyaz taramış olmak zorundasın)

gonulalan

🌱Yeni Üye🌱
corelde otuline trace ayarları işimi gördü teşekkür ederim ilgine..

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sayın Dertsiz bilgi için teşekkür ediyoruz, Vector Magic ile taratığımız bir resmi(objeyi) nasıl kaydedebiliriz?, Corel X5 kullanıyorum, Vector Magic programıyla taratığım bir resmi Corel Draw olarak bilgisayarıma kaydetmek istiyorum, bu nasıl yapabilirim?, teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Corel X5 kullanıyorum, Vector Magic programıyla taratığım bir resmi Corel Draw olarak bilgisayarıma kaydetmek istiyorum, bu nasıl yapabilirim?

Corel Draw'ın desteklediği herhangi bir formatta kaydederek Corel'de açılmasını sağlayabilirsiniz. En sık kullanılan uzantılar arasında .ai, .eps seçeneklerini de tercih edebilirsiniz ... (Vector Magic programı bende yok eğer bu formatları desteklemiyorsa desteklediği seçeneklerden biriyle kaydedin)

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sayın ZxxxE verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum, internet üzerinden Vector Magic programıyla taratılan bir resmi vektor olarak kaydetmek istiyorum, Vector Magic programı üzerinde KAYDET butonunu bulamıyorum, normalde resmi taratıp vektor haline getiriyorum, bilgisayarıma nasıl kaydedeceağim?, sıkıntı burdadır. Teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın ZxxxE verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum, internet üzerinden Vector Magic programıyla taratılan bir resmi vektor olarak kaydetmek istiyorum, Vector Magic programı üzerinde KAYDET butonunu bulamıyorum, normalde resmi taratıp vektor haline getiriyorum, bilgisayarıma nasıl kaydedeceağim?, sıkıntı burdadır. Teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

Sağ üst köşede Download butonu var, oraya tıkladıktan sonra e-mail adresinizi istiyor eğer üyeliğiniz varsa bu işlemden sonra dosyayı bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz, üyeliğiniz yoksa üye olduktan sonra işlemi tamamlayabilirsiniz ...

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.