bu resimdeki gibi bir çalışma sanırım sizin istediğiniz. ancak photoshop kullanmayı ne kadar biliyorsunuz? böyle çalışmalarda bu önemli. photoshop siz ne verirseniz onu alır sonuç olarak. eğer bu tarzda bir çalışma yapacaksanız, filter+liquify filtresini bolca kullanmanız gerekir. öncelikle resmi bir çizgi karakterin hatlarına ve mimiklerine büründürmeniz gerek. bunun için gerekliyse dışardan eklemeler yapılmalı. mesela örnek resimdeki gözleri kendim çizerek yerleştirdim. ağız kımıda aynı şekilde. orjinal resimde gördüğünüz gibi ağız hattı biraz farklı. ama içine bir çizgi karakter tarzında ağız yerlerştirdim tabi bu yerleşimler için maskeleme ve cliping layer işlemlerini kullandım. tüm yerleşimler ve hatlandırmalardan sonra. renklendirme ve rötuş işlemleri başlar. öncelikle renginizi tutturmak. eğer elinizdeki resim iyi bir resimse bu çok zor olmaz adjustment menüsünü veya blending modları kullanarak kolayca yapabilirsiniz. yok görüntü biraz bozuksa biraz da işin içine filteler girebilir.sonra burn ve dodge araçları ile gölgelendirme ve parlamaları, ayarlayabilirsiniz.kendi seçtiğiniz renk ve fırçalarlada çeşitli hatlar kazandırabilirsiniz çalışmaya. çok daha ayrıntılı işlerde olayın içine clone stamp aracı ile yapılacak detaylarda girer. ondan sonrası tamamen size kalır. gövde kısmını dekupe edip aldım hızlı olması için. ama kendiniz de yapabilirsiniz ki eğer böyle bir yeteneğiniz varsa gövde kısmını oluşturmak oldukça keyifli bir iş olur. (kıyafet giydirme, kıyafete desenler vb.). evet bayağı bir yere girip işlem yapmak gerekebilir. şayet anlattıklarımı zaten biliyor iseniz gerisi sizin uygulamanız. yok eğer anlattıklarımı bilmiyorsanız, bahsettiğim özellikleri biraz araştırıp öğrenmenizi öncelikle tavsiye ederim ki sitenin içinde bolca bulabilirsiniz bu anlatımları. bu özellikleri öğrendikten sonra kendi özgünlüğünüzü katarak çalışabilirsiniz ve istediğiniz gibi çalışmalar yapabilirsiniz. umarım anlattıklarımın faydası olmuştur.