Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çizim & photoshop calismasi AyseV

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
selam arkadaslar, bunu ben once çizdim, sonra tarayicidan gecirdim ve photoshopta texturelerle doldurdum. golge efekti verdim
kirmizi siseleri de cizdim ekledim. arka fon olusturmaya calistim. :)

793_blablablaaaaaaa.jpg

894_sasozb.jpg

473_sasoz2b.jpg

yorumlarinizi bekliyorum :)

Benzer konular

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Aysev çalışmalarına laf yok:)
Gerçekten çok şirinler:)

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok sevimli olmuş :) HİKAYEEEEEE YAZ AYSEV !!!

melekolduren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aynı yöntemle yaptığım çizimler var bu sitede onlara bir ba istersen...

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
Karekter güzel olmuş fakat çok çabuk sonuca bağlıyorsun böyle oldu bittiye getirme bazıları bir karekteri çizip renklendirmek için haftalarca uğraşıyor ama şu resim dijital ortam a aktarmana bakıyorum bitsede kurtulsam gibisinden 2 renk atmışsın bide taş dokusu uygulamışsın ve şimdide yorumlamamızı bekliyorsun kusura bakma ama olmamış artık bir şekilde profesyonel bir şekilde çalışmaya başla bütün çizimlerin bu şekilde noktalıyorsun istersen şu link leri incele karekter i boyama da ve ya renklendirmede sana yardımcı olucaktır kolay gelsin...

bunu
ve bunu incele

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
aynı yöntemle yaptığım çizimler var bu sitede onlara bir ba istersen...
hm tesekur ederim bakarim

Karekter güzel olmuş fakat çok çabuk sonuca bağlıyorsun böyle oldu bittiye getirme bazıları bir karekteri çizip renklendirmek için haftalarca uğraşıyor ama şu resim dijital ortam a aktarmana bakıyorum bitsede kurtulsam gibisinden 2 renk atmışsın bide taş dokusu uygulamışsın ve şimdide yorumlamamızı bekliyorsun kusura bakma ama olmamış artık bir şekilde profesyonel bir şekilde çalışmaya başla bütün çizimlerin bu şekilde noktalıyorsun istersen şu link leri incele karekter i boyama da ve ya renklendirmede sana yardımcı olucaktır kolay gelsin...

bunu
ve bunu incele

tskur ederim bu yorumunuzla bana buyuk iyilik yapmis oldunuz :) inceliyorum hemen, evet haklisiniz, bi isi hemen bitirmek istiyorum galiba sorunda burda..
ben biraz daha inceliyim boyama tekniklerini :) tesekkur ederim :)

pLayer1_mtn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.videonette.com
Hmm...Bende öyle tahmin etmiştim,bi kaç çalışmanıza denk geldim,farlı bir tarz...
Çalışmalarınızın devamını dilerim kolay gelsin...