Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çocuk gösterisi afişi

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
:smile:bu benim yapmış olduğum ilk çalışmam çoğularına göre belki bir hiç ama ben yinede beğenilerinize sunmak eleştirilerinizi almak ve kendimi geliştirmek istiyorum...yapmış olduğum çalışma hayali bir çocuk gösterisi afişidir..eksiklerim elbette vardır...çünki bu benim ilk çalışmam...yardım,destek ve eşeltirilerinizi bekliyorum......hepinize iyi çalışmalara arkadaşlar.....:smile:
gneocukafii22222pl2.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk eleştiri benden gelsin
*öncelikle kullandığın yazı karakterlerine ve boyutlarına daha fazla özen göstermen lazım
*renk seçimlerinde daha dikkatli olmalısın göze hoş gelen uyumlu renkler kullan bunların tonlarını iyi ayarla koyu zemin üzerine koyu malzemeler kullanmamalısın
*afişteki malzemeleri önemlilik derecesine göre boyutlandır ve konumlandırmalısın abartıdan kaçınmalısın olabildiğince sade ve şık çalışmalar yapmaya çabala
*çalışmanın konusuna uygun malzeme (resimler semboller vs.) kullanmalısın

bence işe öncelikle yapılmış işleri incelemekle başlamalısın zaten inceledikçe kendi eksiklerini kendin görüp bu eksikliği gidermeye çalışacaksın başarılar dilerim

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim dediklerinize dikkat edeceğim ve diğer çalışmalarıda sürekli inceliyorum zaten...ama malumunuz ilk çalışmada çok hatalarım olabilir...yorumunuz için teşekkür ediyorumm

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
'ilk çalışmam çoğularına göre belki bir hiç ama ben yinede beğenilerinize sunmak....' demişsin. hiç bir çalışma 'hiç' değildir. hiçbir şekilde küçümsenemez. çünkü her çalışmanın değeri biçilemeyen bir emeği wardır;) bunu belirtmek isterim.

çalışmanın ebadı bu mudur? afiş ebatlarını araştırmanı öneririm. daha güzel oturucak herşey eminim.
ilk çalışman olmasına rağmen gayet iyi.
adres kısmını aşağıya alıp, aşağıdaki 'not' yazısının üstüne koyup ortalarsan daha güzel olur.

bir de sağa sola baloncuklar koyarak oralardaki boşluğu tamamlamış olursun.
emeğine sağlık!

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence ilk çalışmaya göre çok iyi. Fontlarını daha iyi seçersen ve orantılara dikkat edersen daha iyi olur.

macsabri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
orange yazıları beyaza al alt fonu orange tek renk olara ver daha güzel çıkabilir bir dene

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
diger elestirilere aynen katılıyorum ve sunu eklemek istiyorum.
ısıkların baslangıcları cok sert olmus...

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşşekür ederim..resmi jpg olarak kaydetmiştim çok fazla yer kaplamasın diye o yüzden renklerini ya da yazılarını değiştiremiyorum ancak boş olan kısımları biraz doldurabilirim...birde adres ve saatti no kısmının altına yazmıştım ilk olarak ama yazıyı çok küçülktmek zorunda kalıyordum ve okunmuyordu o yüzden de ordan aldım ve şimdiki yerine koydum...teşekkür ederim...

wesley_-1986

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tramajans.com
diğer eleştirilere aynen katılıyorum ayrıca konuya göre cok koyu olmus cıvıl cıvıl bişey olmalıydı bence

Ataman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bencede fontlar ve renklerin üzerinde biraz oynaman gerek

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
o zaman çizdiğim palyaço boşa gitmesin onu kesip yeni bir font üzerine ve daha cıvıl cıvıl bi hale getirip yapıştırayım ve yeni halini yayınlayayım teşekkür ederim arkadaşlar değerli yorumlarınız için...