Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çok acil yardıııımm

online.25

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar 60.000 adet süblimasyon baskı işi aldık.Belirli bir tasarım üzerindeki abone numaraları değişmesi gerekiyor.Bunu tek tek yapmamız çok uzun zamanımızı alıyor.Günde 1.000 tane bile yapsak 2 ay boyunca çalışmamız gerekir.Bunu daha basit bir şekilde nasıl yapabiliriz.Photoshopda actions oluşturuyoruz o zamanda sayılar değişmiyor.aynı sayıyı yerleştiriyor.Corelde de galiba barkod sistemi var bizimkiyle pek uyuşmuyor.Çok acil yardımınız gerekiyor.Şimdiden teşekkürler. :|

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Indesignda bu iş için kolay bir yol vardı, videosunu izlemiştim. Excel dosyasıyla yüzlerce kartvizit kolayca tasarlanıyordu. Ben pek bilmiyorum indesgnı, uzmanları yardımcı olur heralde :)

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Indesign Data Merge öneririm yada photoshop /image/variables özelliği ;
Tasarım aynı sadece numaralar değişecekse bence Indesign Data Merge kullanırdım ben

esmot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kesinlikle indesign kullanmanızı öneririm en azından doğru iş fazla vakit kazandırır. Style kısmı yeterince işinize yarar.

online.25

🌱Yeni Üye🌱
İndesign neredeyse hiç kullanmadığım için photoshopda hazırlanmış olan tasarımı nasıl aktarırım bilemiyorum. Vejdi nickli arkadaşımızın dediği variables özelliğine bakıyorum şuan ama ondan da pek birşey anlamadım google da bununla alakalı pek birşey yok :(

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
online.25 arkadaşım rakamlar aritmetikmi artıryor ?
Data Merge için indesign + excel gerekli sisteminizde yüklü bunlar
ben size bir video cekip yollarım nasıl yapacağınızı anlatan

online.25

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar çok sağolun yardımlarınız için.. şimdi aşağıdaki videoyu buldum dediğiniz gibi excell ve variables özelliğiyle bi uygulama var şuan onu deniyorum.. çok teşekkürler. :D :D :D :D :D

online.25

🌱Yeni Üye🌱
Abican gerek kalmadı linkdeki videoda senin dediğin özelliği kullanıyor.Excell ve variables özelliğini beraber kullanınca olayı çözdük.. Çok teşekkürler. :)