Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çok Önemli Yardımlarınızı Bekliyoruz . . .

narcotx

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle eğer konuyu yanlış bir yere açtıysam,forum yöneticilerimizden özür diliyorum.

Konuya dönecek olursak,sevgili arkadaşlar bizler polis okulu sınavlarına girmiş adaylarız.Sınavdan önce başlayan ve sınavdan sonra çığ gibi büyüyen bir tepki var.Soruların çalınıp malum cemaatin yurtlarına dağıtıldığı hususundaa.Hepimizin çevresinden,bu yurtlara giden arkadaşlarından duydukları bunlar,bu haksızlığa haykırıyor ve hakkımızı arama için çeşitli organizasyonlar yapıyoruz.Ayrıca elimizde bu yurtlara dağıtılan ve sınavda harfi harfine ordakilerin cıktığı deneme sorularının çekilmiş resimleri var.

Bu iki resimin ortasındaki alanda bunu basan yayınevinin ismi yazıyor.Çok bozuk bir fotograf olduğu için ve photoshop bilgim az olduğu için,tüm uğraşlarıma rağmen net bir şeyler çıkaramadım.Yaptığım çalışmalar neticesinde tahmin yürüterek "KEŞİF YAYINLARI" olduğunu zannediyorum.

Arkadaşlar aranızda bunu çözebilecek kişilerin olduğuna inandığım için bu konuyu açtım.Eğer ki oradaki yazıyı çözebilirsek en azından ipin ucunu bulmuş olacağız.İnanın haksızlığa uğradık ve yaptıkları yetmemiş gibi bir de bizleri iftira atmakla suçluyorlar.

Eğer yanlış yere veya yanlış bir konu açtıysam başta yöneticiler olmak üzere tüm site sakinlerinden özür dilerim lütfen bizlere yardımcı olun ...

buras1.jpg

47849491.jpg

85829891.jpg