osmankinik
🌱Yeni Üye🌱
Amerika'nın en ucuz eyaletinden 430$'a alınan ATI FIRE PRO 2450 PCIE X1 Ekran kartını satıyorum. 2 ay kullanıldı. 17 Ay uluslararası garantisi var.
Türkiye satış fiyatı 1200-1300 TL arasında değişiyor.
Kutusu , faturası ve bütün kutu içeriği tamdır.
Fiyat 350TL.
(İzmir dışı düşünmüyorum , malum nedenlerden dolayı)
İletişim;
05549108700
mail; osman.kinik@hotmail.com
Özellikleri;
-İleri düzey ekran kartlarından %80 daha hızlı - stebil çalışır.
-2D uygulamalarda 17 Watt , 3D tam performansta 32 Watt güç tüketimi yapar.
Buda sizi 500-600 Wattlık mecburi bir güç kaynağıdndan kurtarır. Dolayısıyla diğer kartlardan daha yüksek performans ve çok çok düşük enerji tüketimi sağlar.
-Kartın kendine ait işlemcisi vardır bunun için sisteminize hiçbir yük bindirmez:rofl:
-4 monitör desteklidir aynı anda 4 monitörle çalışma yapabilirsiniz 1920X1200 çözünürlükte.
-CAD-CAM-CAE-Photoshop-Coreldraw-AutoCAD-Solidworks-CATIA-Proengineer-machining strateji-Powermill vb programlar için özel olarak yapılmış bir karttır.
Türkiye satış fiyatı 1200-1300 TL arasında değişiyor.
Kutusu , faturası ve bütün kutu içeriği tamdır.
Fiyat 350TL.
(İzmir dışı düşünmüyorum , malum nedenlerden dolayı)
İletişim;
05549108700
mail; osman.kinik@hotmail.com
Özellikleri;
-İleri düzey ekran kartlarından %80 daha hızlı - stebil çalışır.
-2D uygulamalarda 17 Watt , 3D tam performansta 32 Watt güç tüketimi yapar.
Buda sizi 500-600 Wattlık mecburi bir güç kaynağıdndan kurtarır. Dolayısıyla diğer kartlardan daha yüksek performans ve çok çok düşük enerji tüketimi sağlar.
-Kartın kendine ait işlemcisi vardır bunun için sisteminize hiçbir yük bindirmez:rofl:
-4 monitör desteklidir aynı anda 4 monitörle çalışma yapabilirsiniz 1920X1200 çözünürlükte.
-CAD-CAM-CAE-Photoshop-Coreldraw-AutoCAD-Solidworks-CATIA-Proengineer-machining strateji-Powermill vb programlar için özel olarak yapılmış bir karttır.