tabikide

ama şimdi bir kendi yaptığıma bakınız. birde o çalışmaya

altında video anlatımı var. ben (ç)alıntı olmasın diye kendi ellerimle videoyu izleyerek yaptım psd yide ekliyeyim bu arada

Buyrun ;
https://rapidshare.com/files/438408182/Layerlae_.psd Bir Kusurum Varsa Affola.. Aradaki farkı sizde göreceksiniz zaten

gördüğüm hoş şeyleri alıntı yapmak istemem kendimde tekrarlayabilmek isterim yanlış anlaşılmaktanda korkarım
Anlayışla Karşılayacağınızı Umuyorum
sorun nedir biliryor musunuz?
internette hazır olan birşeyi ben yaptım diye yayınlamak. dersten görüp tekrarlamışsınız. güzel tebrik ederim benzetmişsiniz, yeni şeylerde öğrenmişsiniz. Ama kendinizden ne kattınız? hiçbirşey.tekniği öğrenmiş oldunuz peki bunu başka bir resim üzerinde uygulayıp özgün bir tasarım elde ettiniz mi? Öğrenmiş olup olmadığınızı test ettiniz mi? hayır. bu yüzden bunu ben yaptım diye yayınlayamazsınız. Yapanın emeğine saygı. Emek hırsızlığı yapmayalım.
Eğer bir dersten gördüm uyguladım derseniz Eyvallah deriz. Hiçbir sorun olmaz.
Derslerden öğrenip böyle çalışmalar yapmanız sizi çok geliştirecektir. Sonuç olarak kişisel bir çaba gösterip, bireysel olarak ders çalışıyorsunuz. Bu sizin ilerlemenize çok büyük bir katkı sağlayacaktır. (tabi kendi uygulamanızı ihmal etmeyin)
bir öneri inspiration adı altında sitelerde açılan konulara göz atın. Fakat sakın kopyalamayın. Sadece size bir fikir versin.
Eleştiri ağır gelmesin. Bu telif hakkını, emek olayını öğrenmelisiniz. Günümüz siber ortamında, siber hırsız olmamak, ahlakı, saygıyı kaybetmemek için bu şart.
Çalışmaya devam kolay gelsin