Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Colors İn Motionlarla Yaptığım Bir Çalışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Artichoke

🏅Acemi Tasarımcı🏅
NOT: BU BÖLÜMDE AYRI BİR KONU AÇIP SİZİNLE 146 ADET COLORS İN MOTİONS'U PAYLAŞACAĞIM :)

PnvtI.jpg

Yorumlarınızı Ve Eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Lütfen yorum yapmaktan korkmayalım çekinmeyelim hadi bakim :kiss1::D:D:D:D
Elinizi Korkak alıştırmayın sol alttaki teraziyede basın arada bir:artipuan::D

Benzer konular

Artichoke

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet ilk deneyimlerimden biriydi :) birazdan tüm dosyayıda paylaşacağım tek link olarak :)

Artichoke

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hangi deneyim
(ç)alıntı mı?
birde kendim yaptım demez misin.........................
isminide koymuşsun orta yere OĞUZ BORA diye.......
birşey demiyorum size .................

https://www.psdbox.com/tutorials/show-me-the-light-digital-art-tutorial/

tabikide :) ama şimdi bir kendi yaptığıma bakınız. birde o çalışmaya :) altında video anlatımı var. ben (ç)alıntı olmasın diye kendi ellerimle videoyu izleyerek yaptım psd yide ekliyeyim bu arada :)
Buyrun ;

https://rapidshare.com/files/438408182/Layerlae_.psd

Bir Kusurum Varsa Affola.. Aradaki farkı sizde göreceksiniz zaten :) gördüğüm hoş şeyleri alıntı yapmak istemem kendimde tekrarlayabilmek isterim yanlış anlaşılmaktanda korkarım
Anlayışla Karşılayacağınızı Umuyorum :)

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
tabikide :) ama şimdi bir kendi yaptığıma bakınız. birde o çalışmaya :) altında video anlatımı var. ben (ç)alıntı olmasın diye kendi ellerimle videoyu izleyerek yaptım psd yide ekliyeyim bu arada :)
Buyrun ;

https://rapidshare.com/files/438408182/Layerlae_.psd

Bir Kusurum Varsa Affola.. Aradaki farkı sizde göreceksiniz zaten :) gördüğüm hoş şeyleri alıntı yapmak istemem kendimde tekrarlayabilmek isterim yanlış anlaşılmaktanda korkarım
Anlayışla Karşılayacağınızı Umuyorum :)

sorun nedir biliryor musunuz?
internette hazır olan birşeyi ben yaptım diye yayınlamak. dersten görüp tekrarlamışsınız. güzel tebrik ederim benzetmişsiniz, yeni şeylerde öğrenmişsiniz. Ama kendinizden ne kattınız? hiçbirşey.tekniği öğrenmiş oldunuz peki bunu başka bir resim üzerinde uygulayıp özgün bir tasarım elde ettiniz mi? Öğrenmiş olup olmadığınızı test ettiniz mi? hayır. bu yüzden bunu ben yaptım diye yayınlayamazsınız. Yapanın emeğine saygı. Emek hırsızlığı yapmayalım.
Eğer bir dersten gördüm uyguladım derseniz Eyvallah deriz. Hiçbir sorun olmaz.

Derslerden öğrenip böyle çalışmalar yapmanız sizi çok geliştirecektir. Sonuç olarak kişisel bir çaba gösterip, bireysel olarak ders çalışıyorsunuz. Bu sizin ilerlemenize çok büyük bir katkı sağlayacaktır. (tabi kendi uygulamanızı ihmal etmeyin)

bir öneri inspiration adı altında sitelerde açılan konulara göz atın. Fakat sakın kopyalamayın. Sadece size bir fikir versin.

Eleştiri ağır gelmesin. Bu telif hakkını, emek olayını öğrenmelisiniz. Günümüz siber ortamında, siber hırsız olmamak, ahlakı, saygıyı kaybetmemek için bu şart.
Çalışmaya devam kolay gelsin :)

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Çok sağlam yakalamışsın blue :D
Ayıp bişey bu tip bir şey için yalan söylemek.
yani eninde sonunda biri yakalayacak
iki gıdım karizma varsa -15 e düşüyor :D

Artichoke

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eyvallah ne güzel konuştun öyle ağzından bal damlıyor vallahi. Allah razı olsun :angel:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...