Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel 12'de Corel X4 Sayfasını Açamama Hatası

koto

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhabalar. Ben amatör olarak ilgileniyorum bu Corel ve tasarımla. Bir sorunla karşılaştım ve siz değerli tasarımcıların yardımcı olacağınızı umuyorum.

Benim sorunum cdr uzantılı dosyayı Corel X4 ile hazırladığımda corel 12 olan bilgisayarda açamamak. Uzantıları kontrol ettim. CDR yani bir farklı kayıt türü yok. Corel 12 X4'te açıldı ama tersi olmadı.

Bu benim bilgisayarlarda mı oldu yoksa hep olur mu? Bunu ortadan kaldırma metodu var mıdır? Herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla...

Son düzenleme:

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
save ederken, açılan pencerenin sagında versiyon var, oradan değiştirmen gerekir!

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
77786524.jpg

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Corel de çalıştığınız işleri,işi yaptığınız sürümde veya diğer üst sürümlerde açabilirsiniz.Alt sürümlerde açma şansınız yok.Sadece arkadaşların izah ettiği gibi alt sürümde kaydederseniz açabilirsiniz.

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
corel12 corelx4 un alt surumu oldugu için x4 ü,12 de açamazsınız.kayıt ederken x4 sayfasını12 diye farklı kaydet sorunun çözülür.

zyprexa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
peki otomatik olarak (word de olduğu gibi) hep bir alt versiyonda kaydet gibi bir seçenek yok mu?

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
otomatık olarak hangiversiyonu kullanıyorsan ona kayıt ediyor bir alt versiyon için farklı kaydet dediğin zaman corel x4 yazan bir pencere var onu tıklayıp alt versiyonunu kayıt edebilirsin

koto

🌱Yeni Üye🌱
save ederken, açılan pencerenin sagında versiyon var, oradan değiştirmen gerekir!

Corel de çalıştığınız işleri,işi yaptığınız sürümde veya diğer üst sürümlerde açabilirsiniz.Alt sürümlerde açma şansınız yok.Sadece arkadaşların izah ettiği gibi alt sürümde kaydederseniz açabilirsiniz.

corel12 corelx4 un alt surumu oldugu için x4 ü,12 de açamazsınız.kayıt ederken x4 sayfasını12 diye farklı kaydet sorunun çözülür.

otomatık olarak hangiversiyonu kullanıyorsan ona kayıt ediyor bir alt versiyon için farklı kaydet dediğin zaman corel x4 yazan bir pencere var onu tıklayıp alt versiyonunu kayıt edebilirsin

Değerli bilgiler için çok teşekkürler. Sorunum farklı kaydet ile çözüldü. 12 formatında kaydet dedim ve çözüldü. Saygılarımla değerli dostlar...

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
burda kaydetmeden önce dikkat etmen gereken yazi fontlarinin da farklılık olmamasi için corelx4 de hazirladiğin çalışmayi corelin diğer alt versiyonlarina kaydeteceksen öncelikle aslının yedeğini elinde bulundurum yaptiğin çalışmayi convertleyip öyle kaydetmeni tavsiye ederim