Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel de crop nasıl yaparım!!!

Designerrr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar bi çalışma var 6 metrelik.
Bunu 1.5 m, 1.5 metre boyutunda parçalamam gerekiyor. Crop aracıyla yapmaya çalışıyorum. Seçtiğim alan Harici Kayboluyo.
Yardımlarınızı bekliyorum...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
File->İmport menüsünden resminizi seçin ve gelen ekran dan;
Full İmage seçeneğini "Crop" yapın.

Gelen "Crop Image" penceresinden kırpılacak alanı kendiniz seçip, istediginiz ölçüyü girdikten sonra(pixel-points-mm v.s...) kırpın.

"Top: 0
Left: 0"

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar bi çalışma var 6 metrelik.
Bunu 1.5 m, 1.5 metre boyutunda parçalamam gerekiyor. Crop aracıyla yapmaya çalışıyorum. Seçtiğim alan Harici Kayboluyo.
Yardımlarınızı bekliyorum...

Efeck menüsünden Power Clip seceneği işini görür gibi geldi.. 4 parçayı sırayla power clip yapıp her power clipten sonra Ctrl+E (export) yapıp tiff alırsın.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
1,5 x 1,5 m kare çiz bunları yan yana ve alt alta çoğalt grupla sonrada power clip ile cropla ( sitemizde açıklamalı bir şekilde anlatımı var ) sonra her istediğin parçayı ister teker teker istersen hepsini birden istediğin gibi kullanabilirsin kolay gelsin...

Designerrr

🌟Usta Tasarımcı🌟
hepinie teşekür ediyorum arkadaşlar. Crop aracıyla hallettim. Keseceğim nesneyi kopyalayıp yeni sayfaya yapıştırdım. Bi sayfada üst kısmını diğer sayfada da alt kısmını kestim. sonra ikisini aynı sayfaya taşıdım.