Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel de fotoğrafa zoom yapmak

edrfatih

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar, corel e eklediğim fotoğrafın istediğim yerine zoom yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz? 5 kişinin oldugu bir fotoğrafı düşünün oradan tek kişinin kafasını zoom lıycam. bunu çözemedim. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Benzer konular

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sorunu anladığım kadarıyla , soldaki araç çubuğundan Zoom Tool u kullan yada F2 tuşuna basarak yaklaşmak istediğin bölgeyi mouse'unla seç.

edrfatih

🌱Yeni Üye🌱
ilgi için tşkler fakat anlatmak istediğim bu değil. sayfayı zoom lamaktan bahsetmiyorum. mesela foto attık corel e fotonun içinde zoom nasıl yapabiliriz.

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
Anlamadım arkaşım sorduğun soruyu tam olarak , bir örnek varsa gösterirsen yardımcı olabilirim.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Zoom Tool'u yaklaştırmak istediğin yere tıklamak suretiyle bu işlemi yapabilirsiniz.O 5 kişilik fotoğrafta kimin yüzünü veya kafa bölgesini yaklaştırmak istiyorsanız o bölgeye istediğiniz düzeyde yaklaşana kadar tıklayınca işleminizin gerçekleştiğini göreceksiniz.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
merhaba arkadaşlar, corel e eklediğim fotoğrafın istediğim yerine zoom yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz? 5 kişinin oldugu bir fotoğrafı düşünün oradan tek kişinin kafasını zoom lıycam. bunu çözemedim. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Sorunuzun cevabını zaten kendiniz vermişsiniz. Yoksa bu kadar insan boşuna mı kafa yormuş bu adam ne demek istemiş diye. "Fotoğrafın istediğim yerine zoom yapmak istiyorum"... Konuyu açtığınızdan beri defalarca okuyorum. Fotoğrafınızın büyütmek istediğiniz bölgesine farenizi getiriyorsunuz. Z tuşuna basıyorsunuz, anlaşılmayan neresidir cidden anlamış değilim???

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadasim basit bir şekilde corelin sunmuş olduğu bir çözüm var buna ama benim tavsiyem sana photoshop da kendin biraz uğraşarak daha orjinal bir etki elde edebilirsin

corel de ise basitce resimi seç sonra

bitmaps dan 3d effects si sec ordan da sphere yi seç karsına bir menü gelecek o menüden bu dediğin işlemi basitçe yapabilirsin