sebograph
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet kalitesiz logolar büyük sorun onları şimdi en kaliteli hale getirelim
kolay gelsin
kolay gelsin
Anlatım için teşekkürler fakat ben şöyle anladım yanlış anladıysam kusura bakma arkadaşım deseni çizdikten sonra renkleri belirliyoruz o otomatik degrade geçisi yapıyor filan gibi anlatımı gibi geldi yoksa degradeyi yine manuelmi elle yapacaz orayı çözemedim birde onu belirtirseniz çok güzel olucak elinize saglık kolay gelsin ....
teşekkürler xblack senden öğrenecek çok şeyimiz var bu arada nede olsa 15 yıllık deneyiminvar senin yanında bizim yaptıklarımız bişi değil kiDostum Eline Sağlık Güzel Anlatım Bilmeyenler İçin Faydalı Teşekkür Ederim. Allah gönlüne göre versin.
anlatım için teşekkürler.. fakat x4 de bu kadar uğrşamaya gerek kalmadan otomotik olarak vektore cevire biliyoruz..
o nasıl oluyor
bende corel x4 kurulu değil bu quik trace yoluyla vektörele çevirirken zannedersem zemin olduğu gibi kalıyodur buda istediğimiz sonucu almamıza engel olur yani bu quik trace bizim yapmaya çalıştığımız sonucu vermez galibaşekli seç
bitmaps / quicktrace
tabi bu bildiğimiz trace işlemi sonrasında mükemmel sonuç bekleyemeyiz ama bayağı yardımcı oluyor çizilerde
anlatım için teşekkürler.. fakat x4 de bu kadar uğrşamaya gerek kalmadan otomotik olarak vektore cevire biliyoruz..