Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel draw x4 win 7 sorunu

ufuk39

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar kolay gelsin
bi sorum olcatı.
win 7 ye geçtim deneme amaçlı ve Corel x4 ü çalıştıramadım
yönetici modunda da çalıştırmıyor yapamadım
bilgisi & önerisi olan ?

Mahmut_UÇR

🌱Yeni Üye🌱
Ya Ben Windows Se7en'e Kurdum FakaT. Aradan 1 Hafta GEÇTİ Acayip Kasmaya Başladı..

TereddüT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Win7'de coreli çalıştırdım, işlemlerde herhangi bir yavaşlama yaşamadım. Tüm işlemleri xp ye göre daha hızlı yaptığımı söyleyebilirim.

Ancak X4 ve Win7 arasındaki en büyük uyumsuzluk sorunu ARM'dir.

Eğer çalışmalarınızı sık sık kaydetmiyorsanız Win7'de CDR dosyalarınızı kaybetmeniz büyük olasılıktır. Çünkü Win7, Corel'in ARM kurtarmasını çalıştırmıyor. Kendi hata ekranı geliyor (biliyorsunuzdur ekran beyazlaşıyor ve "Bu program hata verdi. Özür dileriz. Programı yeniden başlatın)" penceresi çıkıyor. Yani kurtarma ve Temp'e CorX olarak kaydetme seçeneği çıkmıyor. Bunun haricinde önemli bir uyumsuzluk sorunu yaşamadım. Bunu yaşadıktan sonra da sık sık kaydetmeye başladım çalışmalarımı...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kullanıcı ayarları
google ye win7 UAC yazıp arama yapın gerekli bilgiyi bulursunuz.Bahsedilen ayarlamaları yaptıktan sonra sorunsuz bir şejkilde kurar aktifleşitirir ve çalıştırırsınız.
Kolay gelsin.

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu UAC ayarları değiştirdim ama sorun yine devam ediyor.
öğrneğin yazdığım yazıyı mause la tutup büyüttüğümde veya cevirdiğimde ekran beyazlaşıp kapanıyor.
acaba bu UAC de hangi ayarları yapmam gerekiyor
teşekkürler...

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Gençlik. Sizin unuttuğunuz bir şey var sanırım. Vista ve Win7'de aktivasyon gerektiren programlarım mutlaka admin modunda kurulması gerekiyor. Yoksa çalıştırsanız bile sorun yaşarsınız. Bu sorunun uac la bir alakası yok. Programı kaldır. Bilgisayarımı ters tıkla yönet aç. Buradan kullanıcılardan administratoru tıklayıp hesap devre dışı işaretini kaldır pcyi yeniden aç ve admin seç. Programı kur ve tekrar admin aç. Aktivasyonu sorunsuz yapacaktır. Sonra tekrar hesabı gizle ve bilgisayarı yeniden aç. Sorun morun kalmaz corelde. Hadi kolay gele...