Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel draw x4 yazı karakteri sorunu

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
x4 te yazı karakterlerim görünmüyor. 2 gündür bu sorunu yaşıyorum. sadece görünen yazı karakterleri şekil içeren yazı karakterleri. yani arrows , animals... gibi.
ne yapabilirim bu konuda bi çözüm yolu bulamadım

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
hayır fontlar var photshopta fontları kullanıyorum ama corel de görünmüyor

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
nasıl hallettiniz öğrenebilirmiyim bende de aynı problem varda

Sorununu çözmek için gelir yardım ister.çözüncede kimseyi tanımaz cevap yazmak zahmetine katlanamaz.Çünkü işi halolmuştur.Diğer başına gelenleri umursamaz.

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
:(

Sorununu çözmek için gelir yardım ister.çözüncede kimseyi tanımaz cevap yazmak zahmetine katlanamaz.Çünkü işi halolmuştur.Diğer başına gelenleri umursamaz.

siz kimsiniz ki benim hakkımda böyle bir yorum yapabiliyorsunuz.sürekli siteye giriş yapıp herşeyi takip edemem ya. gördüğüm zaman cevap verebilirim ancak. üslubunuza dikat edin.

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
nasıl hallettiniz öğrenebilirmiyim bende de aynı problem varda

msj ınızı yeni gördüm. ben pc ye format atıp coreldraw ı yeniden kurdum. format atmadan silip kurduğumda sorunum hallolmadı. coreldraw ın ayarlarıyla ilgili bir problem eminim ama ben bu şekilde halledebildim

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet sorununuz font ayarlarıyla ilgili. Corel Draw açıkken ctrl + j tuş kombinasyonu ile ayar penceresini açın. Text altındaki fonts bölümüne gelin , daha sonra aşağıda verdiğim caps'i inceleyin. Sizde sadece Show True Type Symbols seçeneği işaretli, o yüzden sadece sembol fontlarını gösteriyor.
Düzeltmek için sarı ile işaretlediğim özelliklerin başına tik atıp OK'e tıklayın. Tüm fontlarınız görünecektir..

Untitled-1-1.jpg