Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel X3 de yazım hatası

55mekan55

🌱Yeni Üye🌱
arakadaşlar corel bir yazı yazıyorum mesela büyük harfler KOÇ yazıcam ve bu isimler excelde kayıtlı bunu kopyala yapıştır yaparken yazı KoÇ olarak çıkıyor tekrar düzeltmek zorunda kalıyorum tabi hepsinde olmuyor ama bazı kelimelerde oluyor bunun bi çözümü varmı şimdiden teşekkürler

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
arakadaşlar corel bir yazı yazıyorum mesela büyük harfler KOÇ yazıcam ve bu isimler excelde kayıtlı bunu kopyala yapıştır yaparken yazı KoÇ olarak çıkıyor tekrar düzeltmek zorunda kalıyorum tabi hepsinde olmuyor ama bazı kelimelerde oluyor bunun bi çözümü varmı şimdiden teşekkürler

bu sorun çok defa yanıtlanmıştı
neyse bir daha yanıtlayalım
görseli incelerseniz sorunu çözebilirsiniz
kolay gelsin
derspiq.jpg

gülsüm

🌱Yeni Üye🌱
yazdıgın yazıyı seç mesele KOÇ yazdın Koç oluyo diyelim yazının içine gir ctrl + a yap sonra shift + f3 yap gelen karşına küçük bi ekran geliyo zaten anlarsın bütün hepsi büyük baş harfi büyük gibi seçenekler sunuyo mesela bütün hepsinin büyük olmasını istiyosan UPPERCASE dersin olur biter ;););)

dedekasap

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar o başka bir sorun sizin söylediyiniz le alaklı deyil tools, options, text, Quick correct gel ordaki işaretli kutucukları hepsini işaretini kaldır daha sonra düzelicektir hadi kolay gelsin by

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar o başka bir sorun sizin söylediyiniz le alaklı deyil tools, options, text, Quick correct gel ordaki işaretli kutucukları hepsini işaretini kaldır daha sonra düzelicektir hadi kolay gelsin by

dile getirilen sorunu çözüyorsa alakalıdır efendim ;)

Xmaill

🌱Yeni Üye🌱
Shift+F3

Shift + F3 her zaman çözüm olmayabilir.. Program ingilizce tabanlı olduğundan, Türkçe karakterlerde sorun yaşarsın. O karakterleri tanımaz. İ Ğ Ş Ü Ç ı ğ ş ü ç gibi... Mesela "KARIŞIK" kelimesini o yöntem ile yaparsan, "kariŞik" çıkar karşına... örnekler böyle çoğalır gider.

musayu

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşımın dediği KoÇ shift F3 ile yapılacak birşey değildi. normal büyük yaz içinden çıktğıında eski halini alıyor. onun için dedekasap arkadaşın dediği yöntem bu işi çözer. ve çözdüde.. çünkü aynı problemi bende yaşıyordum.

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşımın dediği KoÇ shift F3 ile yapılacak birşey değildi. normal büyük yaz içinden çıktğıında eski halini alıyor. onun için dedekasap arkadaşın dediği yöntem bu işi çözer. ve çözdüde.. çünkü aynı problemi bende yaşıyordum.
kim demiş eski halini alıyor diye ben de niye almıyor
istediğim harfi ya da heceyi düzenliyorum dilediğim gibi :wink: