Neler yeni

Corel X4 bazı butonlar çalışmıyor

aliali1982

🌱Yeni Üye🌱
İyi çalışmalar.
Corel programı bilgisayarda sorunsuzca çalışıyordu bu aralar hata oluştu!
5909hata.png

Resimde file kısmını ekledim. Burada gri olan alanlar çalışmıyor. Kaydet, farklı kaydet gibi gri olan tüm alanlar çalışmıyor. Programı kaldırdım kurdum gene aynı. Bu durum sonradan oldu aynı program başka bilgisayarda çalışmıyor. Bilgisayara formatta atmak istemiyorum!
Bu durumda ne yapabilirim?

Benzer konular

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Deneme sürümü mü yüklemiştiniz? Eğer öyleyse, aktiflik süresi geçtikten sonra bu tür bir sorunla karşılaşmanız gayet normal.

soresger2121

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kardeşim Crack işlemini yapmışsın aktivasyon işlemini yapmamışsın o yüzden öyle olmuş.

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
corel bılgısayarından kaldırman lazım c de program files tan corel klasorunu sılmen lazım
sonra bılgısayarı yenıden baslat, ama yenı bı corel.exe ındırmen lazım yenı aktıvasyon kodu bulup gırsen bıle ıse yaramıyor.

Jooqer41

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.forumzaman.com
Biligsayardan tamamen corel kalıntılarını silip tekrar kurmalısın bu saatten sonra crack olmaz zaten yada formattan sonra kurarsın :p

soresger2121

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Farketmiyor her türlü kuruluyor yeterki işlemi sağlam yap formata gerek yok. Kurarken bağlantını çek öyle kur. Kalıntıları silmek için Your uninstaller ve revo uninstaller kullanabilirsin. Veyahatu normal kaldırmadan sonra c program filesteki corel dosyasını sil documant and settingsa application data daki corel klasörünü sil yanlız kayı defterinde yine corel kayıtları vardır en sağlam iş uninstaller programı. Gerçi ben x4 teyakalandıktan sonra silip tekrar kurdum işlemleri yaptım programı full kullandım 2 işlem var aktivasyon (bağlantı kapalı olacak) ve crack onun dışında hiç birşey gerekmiyor. X5 i de yükledim crack akivasyon yaptım sadece daah sonra deneme sürümü dedi crack işlemini sonrada yaptım düzeldi farketmez kafan göre takıl sağlam buldunsa yap.Yine en iyisi linanaslı kullanmak. :)

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
:star:Başlat
:star:Denetim Masası
:star:program Ekle ve ya Kaldır
:star:CorelDraw'a Ait 2 Dosyayıda Kaldır.
:star:Bu Programı İndirip Kurun.
https://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
:star:program kurulduktan sonra Kayıt defteri deyin ve sorunlar için tara deyin.
:star:Sorunları Çöze Basın.
:star:Bilgisayarınıza Reset Atın.
:star:CorelDraw x4'ü Kurun.
:star:Aktive Edin.

Sorun Kalmayacaktır.

arda46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
bendede x5 kuruluydu sileyim dedim butonlar gözükmedi program filesten sildim klasörü- geri yuklemeye calısıyorum Modify-Repair-Uninstall penceresi çıkıyor orda gene butonlar gözükmüyor- sorun hala devam ediyor denedim arkadasların dediklerini ama

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
bendede x5 kuruluydu sileyim dedim butonlar gözükmedi program filesten sildim klasörü- geri yuklemeye calısıyorum Modify-Repair-Uninstall penceresi çıkıyor orda gene butonlar gözükmüyor- sorun hala devam ediyor denedim arkadasların dediklerini ama

konuyla ilgili yeterli bilgi ve açıklamayı bu başlığa yaptım ihtiyacı olan arkadaşlar buradan bakabilir!

https://www.grafikerler.net/bilgisayarimda-x5-kurulu-ama-silinmiyor-acil-yardim-lutfen-t100338.html

Son düzenleme: