Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde renk yüzdeleri ???

oz_graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar corelde renklerin yüzde değerlerini basşt yolla nasıl veriyorsunuz ve gelen bi çalışmanın renk değerlerinin yüzdelerine nereden bakıyorsunuz cvplarsanız sevinirim tşklr

Benzer konular

Famer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Altta statüs bar da hem kontür hemde dolgu rengini gösteren iki kutucuk var.. Bunlar dan dolgu rengini gösterene çift tıklarsan, renk değerlerini değiştirebileceğin pencereye ulaşırsın..

oz_graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
onu biliyorum fakat mesela kırmızı renkte çalışılmış bir objenin %30 açığını nereden vericem ya da gelen objenin renk yüzde değerlerine nasıl bakıcam cvplarsanız memnun olurum

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
merhaba cmyk nin tintes lerini soruyorsan bende bulamadım o özelliği ama pantoneli renklerde tintes degerleri girebiliyorsun %yüzdesel olarak tolls/colorstyles den tüm renkleri görebilirsin ilk önce sil tüm renkleri sonra işi seçim color styles üzerine sürükle bütün renkleri görürsün orda

oz_graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet denedim ve oldu peki renklerin yüzde değerlerini nasıl verebilirim
tşklr

Famer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ne istediğini tam anlamadım ama şöyle yardımcı olmaya çalışayım..

1- Renk paletinde bir renge sol tıklayıp biraz beklersen, o rengin tonları ortaya çıkar...Bunlardan birini seçebilirsin..

2- Ekranda bir nesne seçili iken, renk paletinde beyaz renge CTRL ile tıklarsan, her tıklamada %10 luk adımlarla o rengi açmış olursun.. Siyaha basarsan tam tersi olur..

umarım bunlardan biri yardımcı olur...

oz_graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
işte aradığım cvp bu tşklr arkadaşlar ilginize kolay gelsin

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
ama tam sonuç bu değil arkdadaşlar CMYK degerlerin C:0 M:90:Y:100 :K:0 beyazı tıklıyarak olmuyor diger renklerdede saçmalıyor farzı misal %50 yapmak istedigimizde 45m y50 olması gerkirken bambaşka bişey çıkıyor
%30 unu nasıl yaparız mesale veya %27 ???

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Renk vermek istediğin nesneyi seç F11 tuşuna bas renk değerlerini manuel olarak istediğin gibi verebilirsin...

QendaL

🌱Yeni Üye🌱
edit / find and replace / replace objects 'e giriyorsun, en üstteki seçenek replace color u seçip ileri diyorsun, üstte 2 tane renk kutucuğu var üstteki find değiştirmek istediğin rengi
find de tıklayarak otherden renk kodunu girip sonra replace with geçip vermek istegin kodu tam olarak girip finis diyrsun replaece all dan işlemi tamamlıyorsun..