Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde yazdığım yazıya bombe

erol6891

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar corelde yazdıpğım yazıya phosoptaki gibi nasıl bombe verebilirim yada photosoptaki gibi kaliteli bombeler verilebilirmi teşekkür ederim

Benzer konular

grafifun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bombe derken? açarmısınız biraz

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar corelde yazdıpğım yazıya phosoptaki gibi nasıl bombe verebilirim yada photosoptaki gibi kaliteli bombeler verilebilirmi teşekkür ederim

arkadaşım anladıgım kadarıyla sana anlatmaya çalışcam... harkleri yazdıktan sonra aynı harfleri çogaltıyosun ve çogalttıgın harfleri başka bi renk yapıp kaydırma yapıyosun ve bu işlem bittikten sonra efekten bilenti seciyosun tabi harfler secili olcak işlem bukadar

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️

24804050kb7.jpg

dedekasap

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar yanlış anlamışsınız bombe demek isdegi o deyil ya kardeş ya ben biliyorum ama forma resim yüklemeyi bilimiyorum yoksa sana anlatırdım ama direk yazıya bombe veremesin önce resme cevirip daha sonra coreli poto shopa girip efektlerden yapıcaksın resim yüklemeyi ögrenirsem yaparım.

memoli_68

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaş bombe derken kabartma veya enwelope demek istemiş ama kendisi konuyu biraz açması lazım

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
arkadaşım derdini anladım ama inan gözümden uyku akıyor.. :) yalnız aradığın sorunun cevabı ALT+ F3 tuşuna basıp Lens paletinden Fish Eye'yi seçtikten sonra düzelir orası tam bombe..

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşım derdini anladım ama inan gözümden uyku akıyor.. :) yalnız aradığın sorunun cevabı ALT+ F3 tuşuna basıp Lens paletinden Fish Eye'yi seçtikten sonra düzelir orası tam bombe..

yani nihayet bri doğru cevaplamış

yani biliyorum diyen arkadaşlarda neyi bildiğiniin farkında değil demekki...

f3 e basıp fish eye seç. onunla değerleri ile oynayarak farklı şekillerde b ombe yapabilirsin. mesela yazıyı yazdın. tamamnın kapatacak şekilde bir kare çiz. f3/fish eye (kare seçiliyken)
bombeyi göreceksin. kareyi biraz yana kaydırark çoğalt farklı bir işlem olacak.

kolay gelsin

xaskim

🌱Yeni Üye🌱
:)) teşekkür biri derken ikiyi öğrendik teşekkür

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
yani nihayet bri doğru cevaplamış

yani biliyorum diyen arkadaşlarda neyi bildiğiniin farkında değil demekki...

f3 e basıp fish eye seç. onunla değerleri ile oynayarak farklı şekillerde b ombe yapabilirsin. mesela yazıyı yazdın. tamamnın kapatacak şekilde bir kare çiz. f3/fish eye (kare seçiliyken)
bombeyi göreceksin. kareyi biraz yana kaydırark çoğalt farklı bir işlem olacak.

kolay gelsin

biliyorum diyen arkadaşlar derken benimi kasdediyorsun bilmiyorum ama yorum yapmak için yorum yapma bence? benim dediğim yöntemle işini görmeme ihtimali yok ayrıca lens ile istediğin şekilde bombe veremezsin photoshoptaki gibi demiş arkadaş (warp text varya büyük htimalle ondan bahsediyor)

bunları lensle yapabilirimisin?

74632159sl8.jpg

lens ise;

97087629th7.jpg

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle hangi terimlerin neyi kast ettiği üzerinde bir uzlaşı sağlalamamız lazım o zaman.

bombe de benim bildiğim, şişkinlik, ancak bütün herşeyi ile şişkinliktir. çizgiler aynı kalınlıkta ama diğer yerler şekilden şekle giriyor.. o bombe değil. senin lens dediğin bombeni ta kendisi... diğer üstadlar ne der bi soralım...

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
öncelikle hangi terimlerin neyi kast ettiği üzerinde bir uzlaşı sağlalamamız lazım o zaman.

bombe de benim bildiğim, şişkinlik, ancak bütün herşeyi ile şişkinliktir. çizgiler aynı kalınlıkta ama diğer yerler şekilden şekle giriyor.. o bombe değil. senin lens dediğin bombeni ta kendisi... diğer üstadlar ne der bi soralım...

kardeş ne diyim sen bildiğin gibi yap o zaman polemik yapmaya gerek yok sana başarılar ;)