Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Coreldraw pdf sorunu

topograf

🌱Yeni Üye🌱
boy 6 metre en 3 metre olan sayfa boyutlarında yapılan çizimi pdf yapamıyorum. Yapılan pdf boş sayfa geliyor bu konuda yardımcı olursanız seviniyirim. Teşekkürler

seyhangezer

🌱Yeni Üye🌱
Sayfa boyutunu 3x6 m ayarladıktan sonra çiziminizi sayfaya ortalamanız gerekiyor. Corel sadece sayfa ortasındakileri pdf olarak kaydeder

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
evet seyhangezer 'in ifade ettiği gibi;
Corelde PDF yaparken dikkat edeceğimiz en önemli unsurlardan biridir.
teşekkürler seyhangezer...

topograf

🌱Yeni Üye🌱
Bahsettiğiniz gibi 6x3 metre sayfa ayarladım çizim ortada zaten sayfanın tüm alanında çizim var ve pdf yaparken ayarlar sekmesinde No Issues bölümünün açıklama sekmesinde "There are currently no issues to report" mesajı veriyor pdf yapıldığında pdf dosyasını açtığımda beyaz bir sayfa sayfa özelliklerine baktığımda page size 200x200 in olduğunu görüyorum bu normal mi? nerde hata yaptığımı henüz bulamadım yardımlarınız için teşekkür ederim.

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bahsettiğiniz gibi 6x3 metre sayfa ayarladım çizim ortada zaten sayfanın tüm alanında çizim var ve pdf yaparken ayarlar sekmesinde No Issues bölümünün açıklama sekmesinde "There are currently no issues to report" mesajı veriyor pdf yapıldığında pdf dosyasını açtığımda beyaz bir sayfa sayfa özelliklerine baktığımda page size 200x200 in olduğunu görüyorum bu normal mi? nerde hata yaptığımı henüz bulamadım yardımlarınız için teşekkür ederim.

orada sorunsuz yüklendi diyor zaten ben de denedim senin verdiğin boyutlarda bir sorun olmadı

topograf

🌱Yeni Üye🌱
tek tek ölçüleri denedim ve sayfa ölçüsü 5x5 e kadar pdf aldım. 5 in üzeri pdf olmuyor biraz internette araştırdım. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var https://www.kariyervideo.com/10_metre_pdf_Konusu_9318 çözümü coreldraw içerisinde bitirmek istiyorum. Konuyla ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.