Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corele zeminsiz aktarma

Ferhat07

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar photoshop da efekt vererek hazırladığım yazıyı corele psd formatında attığımda efekt jpg tiff gibi formatta attığımdada bilindiği gibi zeminli atıyor. zeminsiz olarak bozulmadan hangi formatta yada nasıl corele atabilirim. şimdiden teşekkürler

yesil_dokunus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim bildiğim png formatında atacaksın. ilk önce zemini temizle ardından png olarak hazırla.. corele attığında zeminin gözükmemesi lazım.

dombalak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kartvizitdunyasi.com
efektlerini bitirdikten sonra layerları birleştirin
shift + ctrl + e (merge yada flatten image)
zeminsiz olarak psd olarak kaydedin ve sonra corele import edin

kemalgencer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım shift+ctrl+e tuşuna basınca hiç bir işlem yapmıyor. çalışma zeminsiz görünüyor zaten. ama psd olarka kaydedip corele atınca zemin çıkıyor. mesela resim kesiyorum ben photoshopta sonra converts smart object yapıp kaydediyorum psd olarak daha sonra o resmi corele aldığımda zeminsiz geliyor. ama yazı yazınca aynı işlemi yapamıyorum

1965seyfo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Psd Olarak Kaydettiğinde Katmanların Kesinlikle Birleşmiş Olması Lazım Saydam Olarak

korikoss

🌱Yeni Üye🌱
belki işinez yarar, photoshopta kaydederken, dosya menüsünden web ve aygıtlar için kaydet e tıkla, sağ üstten, png24 ü seç hemen altındaki saydamlık işaretli olsun. bu şekilde kaydet ve corele import et. işinizi görebilir belki..

xpcd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
belki işinez yarar, photoshopta kaydederken, dosya menüsünden web ve aygıtlar için kaydet e tıkla, sağ üstten, png24 ü seç hemen altındaki saydamlık işaretli olsun. bu şekilde kaydet ve corele import et. işinizi görebilir belki..

bana göre en mantıklı cevab:smile:

jarin

🌱Yeni Üye🌱
saatlerdır ugrasıp yapamadıgım bır seydı teskler agzınıza saglık