Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'in Alternatifi?

agra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar. fatura defter vb. çizimleri corelde yapıyoruz. ben değişiklik için adobenin diğer programlarını da denemek istiyorum? bu anlamda corele indesig mı, yoksa illustrator mü alternatif olur? indesign de bildiğim kadarıyla vektör çizimlerle çalışmak corel kadar kolay değil, hangisini tercih etmeliyim sizce?

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Adobe Illustrator programı derdine çare olacaktır hiç düşünmeden öğrenmeye başla. :)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
illustrator tabi ki
yalnoz corel kullanan bir kişi öyle hemen ai ye geçemez. Çok farklı kullanımları var. Kısayollardan alt ctrl space shift vb tuş kombinasyonları da neredeyse tamamen farklı.
amacın fatura vb işler ise değiştirme. ama tasarım yoğun ise her iki programı da bilmem yarar sağlar

agra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Adobe Illustrator programı derdine çare olacaktır hiç düşünmeden öğrenmeye başla. :)

peki indesign sadece gazete-dergi mizampajında mı kullanılıyor, bu tarz çizimler yapsak sorun olur mu?

agra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
illustrator tabi ki
yalnoz corel kullanan bir kişi öyle hemen ai ye geçemez. Çok farklı kullanımları var. Kısayollardan alt ctrl space shift vb tuş kombinasyonları da neredeyse tamamen farklı.
amacın fatura vb işler ise değiştirme. ama tasarım yoğun ise her iki programı da bilmem yarar sağlar
renkli tasarımlarda oluyor bazen. değişiklik yapmakta kararlıym ben, yeni keşifler ve heyecanlar arıyorum:)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
peki indesign sadece gazete-dergi mizampajında mı kullanılıyor, bu tarz çizimler yapsak sorun olur mu?

indesign genelde dergi ve gazete tasarımları için daha yatkın.