denizmevlut
🌱Yeni Üye🌱
Creative director
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Cinema 4D
Adobe Photoshop
Adobe Indesing
Adobe Freehand
Adobe Illustrator
Adobe Muse
Adobe After Effects
Adobe Flash Professional
HTML
İş deneyimi ve içeriği: Sistem 9 (Grafik Tasarımcı)
iDisplay - Penterus AŞ. (Creative Director)
(Staj: Kanal D Merkez, Hürriyet Gaz. ve Mat. AŞ)
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: behance.net/mevdeniz
Hazırladığım bazı tasarımlara linkten ulaşabilirsiniz. Yeterli gelmez ise çalışmalarımı wetransfer ile yollayabilirim.
İşle ilgili açıklama: Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz MYO Grafik tasarım bölümü mezunuyum. 6 yıldır sektörün içindeyim. Üniversiteyi bitirdikten sonra Sistem 9'da işe başladım. Cinemaximum, FLO, Akbank, Ziraat Bankası, Şişecam, McDonald's, Keffgir, Omsan ve Simit Sarayı vb. gibi firmalara tasarımlar hazırladım. Bu tasarımlar: Çeşitli Videolar, Videowall ekran tasarımları, Menuboard ekran tasarımları, 3D modelleme. Daha sonra iDisplay - Penterus A.Ş şirketinde işe başladım. Çalıştığım müşteriler, Allianz, Vodafone, Okan Üniversitesi, TAV, Galatasaray, Collins gibi kurumsal müşterilerle çalıştım. Bu tasarımlar: Kurumsal kimlik tasarımları, Müşterilerin ürün reklam tanıtım videoları, Dokunmatik ekran tasarımları, 3D logo tasarımları vb. çalışmalardır.
E-posta: denizmevlut@hotmail.com
Telefon: 0538 852 53 36
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Cinema 4D
Adobe Photoshop
Adobe Indesing
Adobe Freehand
Adobe Illustrator
Adobe Muse
Adobe After Effects
Adobe Flash Professional
HTML
İş deneyimi ve içeriği: Sistem 9 (Grafik Tasarımcı)
iDisplay - Penterus AŞ. (Creative Director)
(Staj: Kanal D Merkez, Hürriyet Gaz. ve Mat. AŞ)
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: behance.net/mevdeniz
Hazırladığım bazı tasarımlara linkten ulaşabilirsiniz. Yeterli gelmez ise çalışmalarımı wetransfer ile yollayabilirim.
İşle ilgili açıklama: Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz MYO Grafik tasarım bölümü mezunuyum. 6 yıldır sektörün içindeyim. Üniversiteyi bitirdikten sonra Sistem 9'da işe başladım. Cinemaximum, FLO, Akbank, Ziraat Bankası, Şişecam, McDonald's, Keffgir, Omsan ve Simit Sarayı vb. gibi firmalara tasarımlar hazırladım. Bu tasarımlar: Çeşitli Videolar, Videowall ekran tasarımları, Menuboard ekran tasarımları, 3D modelleme. Daha sonra iDisplay - Penterus A.Ş şirketinde işe başladım. Çalıştığım müşteriler, Allianz, Vodafone, Okan Üniversitesi, TAV, Galatasaray, Collins gibi kurumsal müşterilerle çalıştım. Bu tasarımlar: Kurumsal kimlik tasarımları, Müşterilerin ürün reklam tanıtım videoları, Dokunmatik ekran tasarımları, 3D logo tasarımları vb. çalışmalardır.
E-posta: denizmevlut@hotmail.com
Telefon: 0538 852 53 36