Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cs4 ekran kartı yardım

onurka7

🌱Yeni Üye🌱
bende nvidia 9600gt 512mb ekran kartı var ama cs4 de şöyle bir hata veriyor
adobe photoshop cs4 now include graphics card acceleration we recommend you visit your video card manufacurers web site to download and install the lastest drivers. for more information,see GPU and OpenGL Features and Limitations in Photoshop CS4
ekran kartını siteden yeniden yükledim son sürümü ama olmuyo yardım edebilirmisiniz? şimdiden teşekkürler.

Benzer konular

Rhyme

🌱Yeni Üye🌱
Kardeş anladığım kadarıyla bu bir fatal error (olmazsa olmaz) değil. Cs4 grafik hızlandırma destekleyen kartlala uyumlu çalışıp daha iyi performans sağlıyor anlaşılan.(tamamen Gpu kullanarak çalışıyor, CPU ya ellemiyor) Aslında driveri düzgün yüklediysen böyle bi hata almamalısın.
Yada graphic accerelator die bi ek yazılım istiyor olabilir.nvidia da böyle ek bi yazılım görmedim ama sitesine bi bak istersen
ve son ihtimal cs4 crackin hatalı olabilir ( orjinaline sahip olmadığını düşünürsek );)

narabi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet aslında tehlikeli bir sorun değil ekran kartını tam kullanman için ve photoshop cs4 ile birlikte open gl özelliğini açıp photoshopda 3 boyut çalışman için ve ve ve ve photoshop cs4 ü cs4 yapan özelliklerin farkına varabilmen için open gl ile tanıştırmak istiyor seni ekran kartın ... cs4 e bayılıyorum