Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cs5 de drawing ile iligli

rigel2901

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar merhabalar..Ben yavaş yavaş tabletle ps de illustrasyonda yapmaya başlamak istiyorum , fakat ps cs5 de tableti bastırınca çizginin koyu çıkması özelliği olmuyor, çizgi hep aynı tonda çıkıyor. Bu konuda yardım edebilirmisiniz ne yaptıysam yapamadım...hangi aracı kullanıyım? brush tool? pencil tool?

atakanpalaz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
atakanplz.com
brush penceresinden yapıyorsun o ayarı brush tip shape alanından shape dynamics i tıklayıp control kısmından pen pressure yi seçerek basınca duyarı sekilde çizim yapabiliyorsun bütün ayarlar oradan yapılıyor ayrıca corel painter programına bir bak kullanımı biraz daha kolay gibi

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar merhabalar..Ben yavaş yavaş tabletle ps de illustrasyonda yapmaya başlamak istiyorum , fakat ps cs5 de tableti bastırınca çizginin koyu çıkması özelliği olmuyor, çizgi hep aynı tonda çıkıyor. Bu konuda yardım edebilirmisiniz ne yaptıysam yapamadım...hangi aracı kullanıyım? brush tool? pencil tool?

Arkadaşım Brush'ını seç ve Brush Tool seçiliyken üst menü çubuğunda şöyle bir şey göreceksin
unled1h.jpg

kırmızı ile işaretlediğim yerleri AKTİF/PASİF yaparak boyamayı dene farkı görünce anlarsın zaten nedir ne işe yarar! :)