Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cs5 lock problemi

vahdetipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.vahdetkarakaya.com
merhaba arkadaşlar;
indesign cs 5'te dergi tasarlarken library'den aldığım bir çizime sağ tıklayıp lock komutu verdim.objeyi oynatmamak için.ama daha sonra belge kilitlendi.hiçbir şekilde üzerinde işlem yapamıyorum.sanki lock komutunu tüm dosyaya vermiş gibi.yardımcı olabilirmisiniz.

Benzer konular

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
Indesingn da view menüsünden overprint prewiev kısmı seçilidir onu kaldırın artık kilit sembolu görünecektir. Ona tıkladığınızda unlock olur ve tekrar o nesne düzenlenebilir hale gelir.

vahdetipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.vahdetkarakaya.com
Indesingn da view menüsünden overprint prewiev kısmı seçilidir onu kaldırın artık kilit sembolu görünecektir. Ona tıkladığınızda unlock olur ve tekrar o nesne düzenlenebilir hale gelir.

sorunda orada zaten bütün dosya kilitlendi.hiçbir menüye giremiyorum.hiçbir araç çalışmıyor.alakanıza teşekkür ederim

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
sorunda orada zaten bütün dosya kilitlendi.hiçbir menüye giremiyorum.hiçbir araç çalışmıyor.alakanıza teşekkür ederim

Sağda, Layers sekmesine tıklayın belki de orada dökümanınızı açtığınızda var olan tek layer kilitlidir onu unlock edin.

Şayet bütün program kilitlendiyse hiçbir menü aracı çalışmıyorsa maalesef yardımcı olamayacağım. Ben Çalıştığınız döküman kilitlenmiştir düşüncesiyle cevap yazmıştım. Pekiyi yeni döküman açınca orada da herşey kilitli mi gözüküyor. Şayet kilitli gözükmüyorsa yeni açtığınız dökümana eski dökümanınızı çağırarak çözüm üretebilirsiniz düşüncesindeyim.

Son düzenleme:

vahdetipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.vahdetkarakaya.com
döküman tamamen kilitli.yeni dosya açtığımda hiçbir problem yok.kilitli dosyayı çağırdığımda gene program kilitleniyor.yeni dosyada aynı işlemi uyguladığımda gene dosya kilitleniyor ve tekrar açılmıyor.

gunisigi

🌱Yeni Üye🌱
Aynı konu da benim de bir sorum olmuştu biraz önce. dddnnnsss, cevabınız çok işime yaradı.
Teşekkür ederim :)))